Години роботи

Пн - Пт: 8:00 - 16:00

Електронна пошта

spicetech.if@gmail.com

Телефон

050 434 5874, 067 343 5450

Фіброузні оболонки для ковбас в Івано-Франківську отримали велике поширення завдяки своїй здатності пропускати крізь себе вологу і дим. Вони захищають ковбасу і ковбасні вироби від зовнішніх впливів під час зберігання і доставки в магазини, водночас забезпечуючи максимальну зручність та ефективність копчення. Фіброузні оболонки для ковбас в Тернополі й інших українських містах виготовляються з нанесенням віскози в один або кілька шарів на паперову основу. При цьому покриття наноситься з двох сторін – зовнішньої і внутрішньої.

Які фіброузні оболонки для ковбас фірми Walsroder пропонує купити наша компанія в Івано-Франківську?

Вид оболонкиДіаметр, ммКолір
Fibrous Base25-39natur; novaton; amber; colors
Fibrous Base40natur; novaton; amber; colors
Fibrous Base42natur; novaton; amber; colors
Fibrous Base45natur; novaton; amber; colors
Fibrous Base47natur; novaton; amber; colors
Fibrous Base50natur; novaton; amber; colors
Fibrous Base52natur; novaton; amber; colors
Fibrous Base55natur; novaton; amber; colors
Fibrous Base58natur; novaton; amber; colors
Fibrous Base60natur; novaton; amber; colors
Fibrous Base65natur; novaton; amber; colors
Fibrous Base70natur; novaton; amber; colors
Fibrous Base75natur; novaton; amber; colors
Fibrous Base80natur; novaton; amber; colors
Fibrous Base85natur; novaton; amber; colors
Fibrous Base90natur; novaton; amber; colors
Fibrous Base95natur; novaton; amber; colors
Fibrous Base100natur; novaton; amber; colors
Fibrous Base105natur; novaton; amber; colors
Fibrous Base108natur; novaton; amber; colors
Fibrous Base120natur; novaton; amber; colors
Fibrous Base150natur; novaton; amber; colors

Яка ціна надруку та клішування на фібруозній оболонці в Тернополі?

Наша компанія надає послуги надруку, клішування та гофрації на фібруозні оболонки в Тернополі

  1. Для надруку – підсумкова вартість нанесення обговорюється після оцінки складності наданого макету.
  2. Клішування – від 0,73. Вартість клішування залежить від складності нанесення, вказана мінімальна вартість нанесення з одного боку 1+0.
  3. Гофрація
Діаметр оболонкиЦіна, грн
Діаметр до 400,81
Діаметр від 40 до 700,66
Діаметр від 70 до 1200,81
Ціна замовлення буде залежати від кількості та діаметру оболонок, які Вам потрібно замовити.
[maxbutton name=”Отримати спеціальну ціну”]

Де і як застосовують фіброузні оболонки?

Фіброузні оболонки застосовують для виробництва сиров’ялених і сирокопчених ковбас, м’ясних хлібців, шинки, вареної ковбаси, м’ясних делікатесів, ліверних ковбас, паштетів, сальтисону. Купити фіброузні оболонки для ковбас в Івано-Франківську можна також для виробництва плавлених і ковбасних сирів. Цей продукт неїстівний, тому на них можна наносити зображення, тексти, цікаву для споживачів інформацію.

Щоб підготувати оболонку до роботи, її слід:

1. Промити.

2. Замочити в теплій воді (температурою 30-40 °С) на 30-60 хвилин. Оболонки з друком або такі, які легко знімаються, необхідно замочувати на 90-120 хвилин. Замочування підвищує еластичність оболонки, полегшує набивання фаршу.

Як купити фіброузні оболонки для ковбасних виробів у компанії “Спеції та технології“?

Перед тим як замовити і купити фіброузні оболонки для ковбас в Тернополі, Івано-Франківську та інших містах України, варто проконсультуватися з технологом. Він підкаже, скільки оболонок потрібно для запланованого обсягу ковбас або ковбасних виробів.

  • Замовити товар можна по телефону в будні дні з 8:00 до 16:00 або надіславши звернення через форми на сайті. Для уточнення замовлення менеджер перетелефонує вам особисто.
  • Оплатити замовлення можна під час отримання готівкою, за рахунком, який буде відправлений вам на e-mail або на картку ПриватБанку.
  • Доставляють замовлення транспортні компанії “Нова пошта” і “Делівері”. Партії оболонок для ковбас вагою понад 10 кг по Івано-Франківську розвозить транспорт виробника.
  • Доступний самовивіз.
Телефонуйте нам або залиште заявку через форму на сайті.
Отримайте детальну консультацію нашого технолога та сформуйте замовлення.
Оплачуйте зручним для Вас способом.
Заберіть Ваше замовлення на “Нової пошти” або особисто, і насолоджуйтесь чудовим смаком Ваших ковбасок, сосисок, сардельок!

Які основні характеристики фіброузних оболонок для ковбаси марки Walsroder?

Компанія “Спеції та технології” пропонує фіброузні оболонки марки Walsroder калібром від 25 до 180 мм безбарвні або кольорові: амбер, цибуля, золотий, гранат, новатон (у т. ч. світлий новатон), коричнева, палісандр, черешня, вишня, гранат, червоний, білий, чорний.

ПризначенняТип
Оболонка для виробництва сирокопчених та сиров’ялених виробів з високим ступенем адгезіїFRI
Універсальна оболонка для різних продуктів (висока ступінь адгезії). Має гарний баланс між адгезією і легкістю зняттяFR FDR BRR BDR
Оболонка для різних продуктів (середня ступінь адгезії – тип 1). Має гарний баланс між адгезією і легкістю зняттяFRH BRH
Оболонка для виробництва всіх типів ковбасної продукції (середня ступінь адгезії – тип 2).FRT BRT
Оболонка для виробництва всіх типів ковбасної продукції, продуктів, що вимагають хорошої здатності зніматися, відсутності БЖОFRO FDO BRO BDO
Завдяки високій здатності легко зніматися підходить для продуктів під нарізкуFEL BEL BDN BRZ

9 переваг фіброузних оболонок:

  1. Висока міцність, надійний захист продукту.
  2. Упаковані в фібруозні оболонки в Тернополі ковбаси мають збільшений термін зберігання.
  3. Стабільність калібру. Поверхня продукту залишається рівною, гладкою.
  4. Простота начинки фаршем, кліпсування.
  5. Гарна адгезія. Простота обробки копченням, гарне проникнення диму крізь оболонку до фаршу.
  6. Здатність витримувати різні температурні режими, аж до 100 °С.
  7. Широкий асортимент діаметрів, кольорів.
  8. Можливість використовувати друк.
  9. Підходить для обробки на автоматичному, напівавтоматичному обладнанні, ручного в’язання.

Як обробляти і зберігати фіброузні оболонки?

Незалежно від ціни, фібруозні оболонки в Івано-Франківську та інших містах, у яких виробляються ковбасні вироби, за умови збереження герметичності упаковки зберігаються близько 2 років.

Після замочування оболонку слід використовувати протягом 24 годин. В іншому випадку вона втрачає свої властивості, стає крихкою і непридатною до експлуатації.

Вибирайте і телефонуйте – ☎ 050 434 5874, 067 343 5450!

Наші переваги
Консультація технолога. Наші технологи проконсультують Вас щодо оптимального вибору брендів спецій, пропорцій і рецептур, унікальних та корисних властивостей тих чи інших прянощів. Наш спеціаліст Вам підкаже скільки і чого точно треба. У нас є готові пакети під той чи інший вид продукції, Вам буде потрібно тільки вказати об’єми, які планується виготовити.
Широкий асортимент, надійні виробники, доступні ціни. На даний час компанія “Спеції і технології” є офіційним представником в Івано-Франківській та Тернопільській областях компаній-виробників, відомих в Україна та світі: Zaltech (Австрія), Almi (Австрія), Vega Ukraine, Priority International (Україна) та ін.
Використання в домашніх та промислових умовах. Наші спеції для ковбас та м'ясних продуктів придатні як для виготовлення в домашніх умовах, так і для застосування в масштабах промислового виробництва. Розфасовка пакетами та ящиками. Необхідний об’єм закупки кожному клієнту допоможе сформувати наш технолог.
Зручна оплата та доставка. Ціна на продукцію залежить від курсу валют та об’єму замовлення. Оплатити Ви можете як на картку Приватбанку, так і по рахунку чи готівкою. Замовлення відправляємо “Новою поштою”. Спеції від 30 кг - доставка за наш рахунок. Для оптових замовлень в м. Івано-Франківськ можливий довіз нашим транспортом.