Години роботи

Пн - Пт: 8:00 - 16:00

Електронна пошта

europackif@gmail.com

Телефон

050 434 5874, 067 343 5450

Надаються послуги надруку, гофрації та кранцування.

Поліамідна оболонка для ковбас в Івано-Франківську від компанії “Атлантіс-Пак Україна” (одного з провідних її виробників) буде для Вас незамінною, якщо Ви налаштовані виробляти великі об’єми та асортимент ковбас, сосисок та сардельок. Є у нас також термоусадочні пакети для копченого м’яса. Поліамідні оболонки під різні види м’ясо-ковбасних виробів саме цього бренду характеризуються вийнятковою якістю і надійністю, незначною ціною, можливістю довготривалого збереження. Ми реалізуємо як оптові замовлення, так роздрібні, приймаючи усі звернення на невелику кількість оболонок.

Перед тим як купити поліамідну оболонку для ковбас в Івано-Франківську (або в інших містах Західної України), пропонуємо ознайомитись з особливостями матеріалу та промисловими характеристиками товару.

Поліамідна оболонка – виріб, який використовується для забезпечення цілісності та захисту ковбасного продукту. Захисна плівка виготовляється в умовах високого тиску з використанням технології екструзії – продавлювання матеріалу на спеціальних пресах для отримання його потрібної форми.

Сфера застосування поліамідних оболонок для варених ковбас

Поліамідна оболонка для варених ковбас в Івано-Франківську комплексно використовується вітчизняними виробниками харчової галузі, зокрема для виробництва ліверних та варених ковбас, паштетів, плавлених сирів. Процес виробництва полягає у наступному: ковбаса виготовляється, шляхом використання спеціальних шприців, які формують продукт в оболонці методом екструзії.

Коректне використання оболонки передбачає попереднє замочування. Певні методи виробництва (варені ковбаса, сосиска) потребують варіння поліамідного виробу.

Характеристики поліамідних оболонок для ковбас

Для того, щоб мати можливість купити поліамідну оболонку для ковбас в Тернополі без застережень та обґрунтованих побоювань, пропонуємо Вам детально ознайомитись з важливими характеристиками такого виду оболонки.

Характеристика

Функція

Бар’єр

Захист від газоподібних речовин, атмосферного кисню, що унеможливлює окислення.

Захист від вологи

Унеможливлює втрату ваги в процесі варіння та зберігання.

Еластичність

Формування продукту з можливістю переповнення до 10%; до 50-100% у випадку використання спеціальних оболонок з прес-формами.

Стійкість

Неможливість руйнування оболонки.

Норма – розмір оболонки

Коливається від 16 до 160 міліметрів.

Переваги та недоліки поліамідних оболонок

Стандартна поліамідна оболонка для ковбас в Тернополі використовується на сучасному ковбасному виробництві.

Даний вид оболонки забезпечує наступні переваги:

  • Універсальність. Оболонки цілісно використовуються в ході виробництва не тільки ковбасних виробів; оболонка оптимальна для паштетів, сосисок, студня, спреда, вершкового масла.
  • Біологічна безпека. Діюча речовина – поліамід, використовуються в сучасній медицині. Характеризується повною інертністю та не виділяє хімічних компонентів та речовин.
  • Перспектива зберігання. Продукти в оболонці можна зберігати значно довше.

Мінуси використання:

  • Заборонено вживати в їжу, тоді як натуральну оболонку можна споживати.
  • Низький показник термічної усадки.

Різновиди поліамідних оболонок для ковбас

На продаж поступають такі різновиди оболонки: 

  1. Проникні. Забезпечують довге зберігання ковбасного виробу, пропускаючи коптильні речовини.
  2. Непроникні. Дозволяють зберегти ковбасний виріб від сторонніх запахів.

Замовлення та переваги співробітництва

Для формування замовлення необхідно скористатись контактним номером телефону, звернувшись до оператора.

Переваги співробітництва з нашою компанією – якість товару, наявність сертифікату, а також можливість оформлення як оптових, так і роздрібних замовлень.

Радо дамо відповіді на Ваші питання! Телефонуйте нам в робочі дні (Пн-Пт) з 8:00 до 16:00. Також заявки з сайту можна надсилати цілодобово і на вихідних. Ми зв’яжемося з Вами у найближчий робочий день! 

Наші переваги
Консультація технолога. Наші технологи проконсультують Вас щодо оптимального вибору брендів спецій, пропорцій і рецептур, унікальних та корисних властивостей тих чи інших прянощів. Наш спеціаліст Вам підкаже скільки і чого точно треба. У нас є готові пакети під той чи інший вид продукції, Вам буде потрібно тільки вказати об’єми, які планується виготовити.
Широкий асортимент, надійні виробники, доступні ціни. На даний час компанія “Спеції і технології” є офіційним представником в Івано-Франківській та Тернопільській областях компаній-виробників, відомих в Україна та світі: Zaltech (Австрія), Almi (Австрія), Vega Ukraine, Priority International (Україна) та ін.
Використання в домашніх та промислових умовах. Наші спеції для ковбас та м'ясних продуктів придатні як для виготовлення в домашніх умовах, так і для застосування в масштабах промислового виробництва. Розфасовка пакетами та ящиками. Необхідний об’єм закупки кожному клієнту допоможе сформувати наш технолог.
Зручна оплата та доставка. Ціна на продукцію залежить від курсу валют та об’єму замовлення. Оплатити Ви можете як на картку Приватбанку, так і по рахунку чи готівкою. Замовлення відправляємо “Новою поштою”. Спеції від 30 кг - доставка за наш рахунок. Для оптових замовлень в м. Івано-Франківськ можливий довіз нашим транспортом.