Вказане на сайті фасування товару може відрізнятися від фактичного
Найменування | Розфасовка в пакеті, ящику | Дозування, г/кг маси | Характеристика |
---|---|---|---|
![]() | Суміші фірми Zaltech(Австрія) | ||
Стабілізатор жиру | П-2 кг | 2-3 г/кг для с/к, 4-5 г/кг для в/к и п/к | Функціональна суміш для стабілізації легкоплавкого шпику в с/к, п/к і в/к ковбасах. Уповільнює окислення жиру і появи білого нальоту під оболонкою. У складі: рослинна клітковина (пшениця, рис), стабілізатор: Е450, регулятор кислотності: Е500, кухонна сіль, антиоксидант: Е300. |
Емуль топ Суперфест | П-2 кг | 0,5-1,5 г/кг | Стабілізатор для застосування в варених і п/к ковбасах для покращення порізки і консистенції продуктів. Надає дуже щільну консистенцію. До складу входять: молочний протеїн, лактоза, ензим (трансглютаміназа). |
Емуль Топ Преміум | П-2 кг | 1:15:15 или 5-20 г/кг | Функціональна суміш для виробництва жирових емульсій. Також можна застосовувати для п/к ковбас. До складу входять: загущувач: Е415, тваринні білки (молочний, свинячий), цукор (глюкоза, лактоза), емульгатор: Е472с, барвник: Е120. |
Емуль топ гель | П-2 кг | 0.0625 | Емульгатор для виробництва емульсій і дешевих варених ковбас. До складу входять: загусники: Е407, Е415, Е417, Е412, тваринний білок (свинячий), цукор (глюкоза) |
Емульгатор PSP/200 | П-2 кг | 20 г/кг | Харчова добавка зі смаковими речовинами для стабілізації м'ясних виробів. До складу входять: цукор (мальтодекстрин, декстроза, лактоза), тваринний білок (молочний), спеції (гірчиця), модифікований крохмаль: Е1442. |
Емульгатор PSP/600 | П-2 кг | 5 г/кг | Емульгатор для виробництва варених ковбасних виробів. До складу входять: стабілізатори: E450, E451, цукор (глюкоза), регулятор кислотності: E331, антиоксиданти: E300, E316, тваринний білок (свинячий), спеції (гірчиця). |
Сюн Топ | П-2 кг | 2-4 г/л рассола | Препарат для зменшення ефекту синерезиса в делікатесних продуктах при зберіганні у вакуумній упаковці. У складі: кухонна сіль, згущувач E407a, модифікований крохмаль E1441. |
Мілк Ріплейсер | П-2 кг | 4 г/кг | Стабілізатор на молочній основі для варених, п/к і в/к ковбас з ароматом вершків. Утворює стабільний гель з водою (1: 8). До складу входять: тваринний білок (молочний, свинячий), цукор (глюкоза), загущувач: Е412, ароматизатор вершків. Альтернативна заміна сухого молока. |
Емуль Топ Ентекс | П-2 кг | 2-4 г/кг | Загущувач для варених і п/к ковбас. До складу входять: загущувачі: Е407, Е415, Е417, сіль (хлорид кальцію). |
Стаб Колор | П-2 кг | 6 г/кг | Харчова композиція на основі цитратів для стабілізації природного кольору м'яса. До складу входять: регулятори кислотності: Е331, Е262, Е500, кухонна сіль, антиоксиданти: Е300, Е301. |
Емуль топ А | П-2 кг | 4-5 г/кг | Препарат для підтримки натуральної структури ковбасних виробів. До складу входять: підкислювачі: E330, E270, регулятори кислотності E327, E262, цукор (мальтодекстрин), екстракти спецій (паприка). |
![]() | Суміші фірми Вега Україна | ||
Емульгатор V | П-1-3 кг | 5-10 | Комплексна емульгуюча добавка для всіх видів емульсій. Склад: білки, монодігліцириди, загусники, стабілізатори. 1:20:20 |
Ліпотекс М | П-1-3 кг | 5-10 | Комплексна емульгуюча добавка для всіх ковбасних виробів. Склад: білки, загусники, стабілізатори, гідрокалоіди. 1:20:20 |
Емульгатор Pro | П-1-3 кг | 20-50 | Комплексна емульгуюча добавка для всіх ковбасних виробів. Склад: білки, загусники, стабілізатори, гідрокалоіди. |
Емуль топ жир | П-1-3 кг | 20 | Комплексна емульгуюча добавка для м'ясних емульсій (свинячого і яловичого жиру). 1:20:20 |
Супер VS | П-1-3 кг | 5-10 | Комплексна емульгуюча і стабілізуюча добавка для всіх видів ковбасних виробів |
Топ гель 80 | П-1-3 кг | 5-10 | Комплексна емульгуюча і стабілізуюча добавка для всіх видів ковбасних виробів |
Стабвурст | П-1-3 кг | 5-10 | Стабілізатор фаршу, емульгатор |
Євростаб | П-1-3 кг | 5-10 | Стабілізатор фаршу, емульгатор |
Мілк гель | П-1-3 кг | 5-10 | Функціональна суміш для поліпшення структури, на основі молочних білків і альгінатів. |
Мілк протеїн | П-1-3 кг | 5-10 | Функціональна суміш для поліпшення структури, на основі молочних білків і гідрокалоїдів. |
Мілк гель S | П-1-3 кг | 5-10 | Функціональна суміш для поліпшення структури, на основі молочних білків і альгінатів. |
![]() | Суміші фірми Almi(Австрія) | ||
Альмі фрішфляйш I | П-0,75 кг, Ящ-30 кг | 7,5 г/1 л | Допоміжний засіб |
Альмі 55 | П-1 кг, Ящ-30 кг | 2-4 г | Допоміжний засіб |
Альмі супер комбі фюр фрішфляйш II | П-1,5 кг, Ящ-45 кг | 15 г/1л | Допоміжний засіб |
Альмі швартенмікс I | Мішок-25 кг | 2г/1 кг шкіри | Допоміжний засіб |
Альмі швартентоп | Мішок-25 кг | 2г/1 кг шкіри | Допоміжний засіб |
Альмонат НВ (фосфати) | Мішок-25 кг | 3-5 г | Допоміжний засіб |
Альроза спеціаль екстра (аскорбінова к-та) | П-5 кг, Ящ-30 кг | 0,5 -1,5 г | Допоміжний засіб |
Оцтова кислота | Каністра по 1 кг | По необхідності | Допоміжний засіб |
Фріш аліт (консервант) | П-1 кг, Ящ-40 кг | 2,0 -4,0 г | Допоміжний засіб |
Емульгатор 500/1 | П-1 кг, Ящ-30 кг | 1-5 г | Допоміжний засіб |
Емульгатор розсолу | П-1 кг, Ящ-10 кг | 0,5-0,75 кг/100 л розсолу | Допоміжний засіб |
Емульгатор СТГ | П-1 кг, Ящ – 30 кг | 5 г | Допоміжний засіб |
Емульгатор Універсал | П-1 кг | 1 кг порошку:10 кг олії:10 кг жиру:30 л води | Допоміжний засіб |
Стабілізатор Альмі 15 | Мішок-10 кг | 3-5 г | Допоміжний засіб |