Години роботи

Пн - Пт: 8:00 - 16:00

Електронна пошта

spicetech.if@gmail.com

Телефон

050 434 5874, 067 343 5450

Хочете приготувати запашну домашню ковбасу з повністю натуральних складників ‒ замовляйте натуральну оболонку для ковбаси в Івано-Франківську у нашій компанії “Спеції та технології”. Ми багато років працюємо на ринку ковбасної справи і на даний час маємо в асортименті тільки найкращу якісну натуральну оболонку, яку за оптимальними цінами реалізуємо як вроздріб для домашніх потреб, так і оптом для комерційного виготовлення ковбас. 

Види натуральних оболонок для ковбас

Кишкова сировина, перед тим як потрапити у продаж, якісно промивається, її стінки добре очищаються. Основна класифікація кишок досить проста, вони ділиться на:

  • свинячі;
  • яловичі;
  • баранячі.

Натуральні ковбасні оболонки, які реалізовує компанія “Спеції і Технології”*

Вид оболонкиДіметр
Оболонка свинна38/40
Оболонка свинна40/42
Оболонка яловича
Оболонка бараняча18/20
Синюга
Міхурі
*Ціна буде залежати від різновиду та кількості оболонок, а також їх діаметру.
[maxbutton name=”Отримати спеціальну ціну”]

Переваги та недоліки натуральної оболонки для ковбаси

Переваги натуральної кишкової сировини:

  1. Натуральний зовнішній вигляд, еластичність, добра наповнюваність.
  2. Екологічність.
  3. Можливість споживання разом з начинням, добре засвоюється в людському організмі.
  4. Висока волого- та газопроникність (наприклад, дим).

Недоліки такі:

  1. Невеликий термін зберігання.
  2. Ціна зазвичай вища, ніж у ненатуральних оболонок.

Свиняча оболонка використовується для приготування ковбасок середнього діаметру. Після підготовки вона не має стороннього запаху та добре очищена.

Яловича оболонка використовується для приготування ковбаси широкого діаметру, їй властива висока місність. З такого продукту виготовляють шинку, сардельки, напівкопчену ковбасу, ліверну ковбасу.

Бараняча оболонка використовується для виготовлення ковбасних виробів малого діаметру, наприклад: ковбаски гриль, сосиски, мисливські ковбаски тощо.

Замовлення натуральної оболонки для ковбаси в Івано-Франківську, Тернополі та інших містах

Офіс компанії “Спеції та Технології” знаходиться в м. Івано-Франківськ. Але реалізуємо ми натуральну ковбасну оболонку також в Тернополі та Тернопільській області. 

Телефонуйте нам або залиште заявку через форму на сайті.
Отримайте детальну консультацію нашого технолога та сформуйте замовлення.
Оплачуйте зручним для Вас способом.
Заберіть Ваше замовлення на “Нової пошти” або особисто, і насолоджуйтесь чудовим смаком Ваших ковбасок, сосисок, сардельок!

Замовляючи натуральну кишкову продукцію, визначіться, який саме вид вам потрібен, та повідомте нам про це за допомогою форм зв’язку на сайті або зателефонуйте за одним із номерів. 

Звернуть увагу ‒ наші технологи при потребі нададуть Вам кваліфіковану консультацію щодо особливостей використання натуральних оболонок для різних видів ковбасної продукції, допоможуть у виборі правильної оболонки для тієї чи іншої рецептури. 

Замовляти натуральні оболонки можна навіть в дуже мінімальних кількостях для домашнього виробництва.

Якщо вам потрібна натуральна оболонка для ковбаси в Івано-Франківську партіями від 10 кг, в такому разі ми готові організувати доставку продукції ‒ привеземо товар до вашого магазину чи цеху. Також можливий самовивіз. 

В Тернопіль та інші міста обох областей замовлення відправляємо “Новою поштою”.

Щоб купити натуральну оболонку для ковбаси в Тернополі, ознайомтеся з наступними характеристиками.

Склад черевиниТехнічні характеристикиНорми
СвининаМіцна черева, очищена від жируПоставка пучків загальною довжиною 91,44 метрів.
Категорії екстра, А, А/В, В і С.
ЯловичинаОчищені від слизу та жиру. Стінки кишок повинні витримувати тиск повітря до 0,1 МПа або води до 0,05 МПа. Кінець кожного відрізу повинен бути акуратно підрізанийЗагальна довжина укомплектованих пучків 30 метрів. Відрізків в пучку ‒ не більше 12 штук.
БаранинаОчищені від слизу та забруднень. Повинна витримувати тиск і повітря 0,05 МПа.Категорії А и А/В.

Правильне зберігання натуральної ковбасної оболонки

Не забувайте, що натуральна ковбасна оболонка потребує правильного зберігання. Кишки або черева зберігають очищеними і засоленими в ємностях. Можливе також охолодження в морозилці, але такі кишки вже не можна заморожувати повторно. Всі корисні властивості натуральної оболонки зберігаються при температурі зберігання від 0 … + 4 С, при цьому зберігати кишки можна протягом досить тривалого часу – до 12 місяців. При +20 .. + 30 C термін зберігання оболонки до 8-ми місяців.

Варені ковбаси, сосиски, сардельки, смажені ковбаси на основі натуральної оболонки зберігають до 5 діб, напівкопчені ковбаси ‒ 15 діб, сирокопчені ‒ до 180 діб.

Наші переваги
Консультація технолога. Наші технологи проконсультують Вас щодо оптимального вибору брендів спецій, пропорцій і рецептур, унікальних та корисних властивостей тих чи інших прянощів. Наш спеціаліст Вам підкаже скільки і чого точно треба. У нас є готові пакети під той чи інший вид продукції, Вам буде потрібно тільки вказати об’єми, які планується виготовити.
Широкий асортимент, надійні виробники, доступні ціни. На даний час компанія “Спеції і технології” є офіційним представником в Івано-Франківській та Тернопільській областях компаній-виробників, відомих в Україна та світі: Zaltech (Австрія), Almi (Австрія), Vega Ukraine, Priority International (Україна) та ін.
Використання в домашніх та промислових умовах. Наші спеції для ковбас та м'ясних продуктів придатні як для виготовлення в домашніх умовах, так і для застосування в масштабах промислового виробництва. Розфасовка пакетами та ящиками. Необхідний об’єм закупки кожному клієнту допоможе сформувати наш технолог.
Зручна оплата та доставка. Ціна на продукцію залежить від курсу валют та об’єму замовлення. Оплатити Ви можете як на картку Приватбанку, так і по рахунку чи готівкою. Замовлення відправляємо “Новою поштою”. Спеції від 30 кг - доставка за наш рахунок. Для оптових замовлень в м. Івано-Франківськ можливий довіз нашим транспортом.