Години роботи

Пн - Пт: 8:00 - 16:00

Електронна пошта

europackif@gmail.com

Телефон

050 434 5874, 067 343 5450

Вказане на сайті фасування товару може відрізнятися від фактичного

НайменуванняРозфасовка в пакеті, ящикуДозування, г/кг масиХарактеристика
Суміші фірми Zaltech(Австрія)
Фреш Міт УАП-2 кг10 г/кг мяса Функціональна суміш для обробки свіжого м'яса. До складу входять: регулятори кислотності: Е331, Е500, Е509, загущувачі: Е407, Е415, Е417, кухонна сіль, цукор (глюкоза), антиоксидант: Е316, засіб проти злежування та грудкування: Е551.
Колд Пате П-2 кг50 г/кгСтабілізатор для виробництва паштетів і ліверних ковбас способом холодного емульгування. До складу входять: рослинне борошно (морква, насіння льону), картопляний крохмаль
Турбо Рот П-2 кг1 г/кг Функціональна суміш для прискорення і стабілізації кольороутворення при виробництві продуктів з кольороутворенням при переробці м'яса і птиці. До складу входять: антиоксиданти: Е300, Е316, цукор (глюкоза *), екстракти спецій (паприка). * Носій без технологічного впливу в кінцевому продукті
СуперкнакП-2 кг1 кг / 2 кг растительно е масло / 12 кг лёд/вода Стабілізатор для виробництва емульсій для варених ковбасних виробів. Стабілізатор структури для м'ясних фаршів, паштетів, фаршів пельменів і рубаних напівфабрикатів. Надає продукту м'ясний, щільний укус. До складу входять: рослинна клітковина (пшенична безглютенова), загущувач: метилцелюлоза Е461, цукор (мальтодекстрин).
КонзалП-2 кг2-3 г/кгПрепарат для збереження свіжості м'ясних виробів при зберіганні. У складі: цукор (мальтодекстрин, декстроза), сіль, спеції і екстракти спецій (лимон, гірчиця), регулятор кислотності Е262, антиоксидант Е316.
Опті-ФрешП-2 кг3-5 г/кгХарчова добавка для стабілізації м'ясних продуктів. Препарат перешкоджає росту мікроорганізмів, підвищуючи безпеку продуктів при зберіганні. До складу входять: регулятори кислотності: E262, E331, E337, E301, сіль.
Євро Конс ФрешП-2 кг2 г/кг Високоефективний консервант для обробки натуральних ковбасних оболонок. Має сильну антимікробну і антигрибкову дію. Також можна застосувати для дезінфекції камер, обробки туш при транспортуванні. При використанні в напівфабрикатах НЕ толерантний до натуральних барвникаів. До складу входять: регулятор кислотності: Е262, Е337, консервант: Е221 (сульфіт), антиоксидант: Е301
Суміші фірми Вега Україна
Вега смакП-1 кг2-4Підсилювач смаку для всіх видів продуктів.
Вега стартП-1 кг2-9Препарат для прискореного дозрівання с/к і с/в ковбас. Стабілізатор кольороутворення для всіх видів ковбасних виробів.
РеоміксП-1 кг8-10Комплексна добавка для кутерування.
ВегафосП-1 кг3-5Комплексна добавка для кутерування. Для варених, напівкопчених, варено-копчених та інших м'ясних виробів.
Вегафос АП-1 кг3-5Комплексна добавка для кутерування. Для варених, напівкопчених, варено-копчених та інших м'ясних виробів.
Вегафос LП-1 кг3-5Комплексна добавка для кутерування. Для варених, напівкопчених, варено-копчених та інших м'ясних виробів з ароматом лимона
Вегафос GLП-1 кг3-5Комплексна добавка для кутерування. Для варених, напівкопчених, варено-копчених та інших м'ясних виробів з ароматом лимона
ФрешмітП-1 кг2-3Освіжувач з консервантами і екстрактами прянощів. Для збільшення термінів зберігання всіх видів ковбас і нейтралізації небажаного запаху і смаку, з ароматом лимона.
Фрешміт NП-1 кг2-3Освіжувач з консервантами і екстрактами прянощів. Для збільшення термінів зберігання всіх видів ковбас і нейтралізації небажаного запаху і смаку, без запаху.
ЄврофрешП-1 кг2-3Освіжувач м'яса
Емульсія гірчиціПляшка-0,9 л0,4 - 1Концентрований екстракт гірчиці, для збагачення і додання пікантного смаку, для всіх видів м'ясних виробів.
Колорит рубін рідкийП-1 кг0,3-0,5Концентрований рідкий барвник
КноблаухП-1 кг2-3Смесь натурального чеснока с экстрактом
Стабміт колорП-1 кг0,5-2Стабілізатор кольору, антиоксидант, для всіх видів м'ясних виробів. Смак нейтральний.
Вегафос 3000П-1 кг3-5Комплексна добавка для куттерования. Для варених, напівкопчених, і інших м'ясних виробів, що випускаються по ДСТУ.
Мілк концентратП-1 кг1,25 л – на 30кг шкіриСуміш натуральних харчових кислот, застосовуваних у харчовій промисловості, як натуральний консервант, а також для поліпшення функціональності (колагенових) білків.
Скін GTП-1 кг0,2-3Препарат на основі ензимів, для поліпшення текстури. Скін GT в поєднанні з Mілко концентратом дозволяє отримати дуже стабільну емульсію шкури, з виходом до 450% і збільшенням термінів зберігання до 14 діб.
Сапрона(трансглютаміназа)П-1 кг1-7Спеціальний ензим універсального призначення. Має особливу властивість: з'єднує між собою протеїнові ланцюги, і ніби знову «склеює» їх.
Емульсія часникуПляшка-0,9 л0,4-1Концентрований екстракт часнику, для облагородження і додання пікантного смаку, для всіх видів м'ясних виробів.
Колорит буряковийП-1 кг0,1-0,5Концентрований натуральний барвник
Фаршстаб-колорП-1 кг0,3-1Стабілізатор кольороутворення для фаршів.
КутерміксП-1 кг3-5Комплексна добавка для кутерування. Для варених, напівкопчених, варено-копчених та інших м'ясних виробів.
КутергольдП-1 кг3-5Комплексная добавка для куттерования без фосфатов.
OrangeП-1 кг5-10Ароматна суміш з вираженим цитрусовим ароматом. Підходить для всіх видів м'ясних продуктів.
Старт саляміП-1 кг5-10Комплексна добавка для с/к, с/в ковбас на основі ГДЛ.
Мускат екстра newП-1 кг1-3Смакова суміш. Смакове направлення: мускатний горіх
Вега смак newП-1 кг2-4Підсилювач смаку і аромату, з ароматом м’яса, для всіх видів продуктів.
Карамель смокП-1 кг0Препарат для надання соковитої скоринки та карамельного кольору запеченим виробам .
АФС 52П-1 кг15-20Стабілізатор фаршу для виготовляння кобвас без оболонки.
Суміші фірми Priority International(Україна)
Стабікол БМ 1П-1-10 кгФункціональна композиція для заміни молочного білку
Стабікол КРТП-1-10 кгФункціональна композиція-стабілізатор жирових емульсій
Стабікол КРФ П-1-10 кгФункціональна композиція-стабілізатор жирових емульсій
Стабікол МТ-50П-1-10 кгФункціональна композиція-стабілізатор жирових емульсій
Стабікол МТ-51П-1-10 кгФункціональна композиція-стабілізатор жирових емульсій
Стабікол МТ-30П-1-10 кгФункціональна композиція-стабілізатор жирових емульсій
Стабікол МП-21П-1-10 кгФункціональна композиція-стабілізатор для сирних спредів
Стабікол КМ 1 П-1-10 кгФосфатна суміш для всіх типів варених ковбас
Стабікол КМ 3П-1-10 кгФункціональна композиція для всіх типів жирових емульсій
Стабікол КМ 4П-1-10 кгФосфатна суміш для всіх типів варених ковбас
Стабікол КМ 10П-1-10 кгФункціональна композиція для всіх типів жирових емульсій
Стабікол КМ 26 П-1-10 кгФункціональна композиція для прискорення дозрівання с/к ковбас
Стабікол КМ 60 П-1-10 кгФункціональна композиція для всіх типів ковбас та рублених шинок
Стабікол КМ 55П-1-10 кгФункціональна композиція для всіх типів ковбас та рублених шинок
Стабікол КМ 70 П-1-10 кгФункціональна композиція для всіх типів ковбас та рублених шинок
Стабікол КМ 85П-1-10 кгФункціональна композиція на базі білку для всіх типів ковбас
Стабікол КМ 95 П-1-10 кгФункціональна композиція -емульгатор на базі глобіну
Стабікол КМ 100П-1-10 кгФункціональна композиція на базі білку для всіх типів ковбас
Стабікол Шинка 1 П-1-10 кгФункціональна композиція для ін’єктування грудинки та м’яса курки
Стабікол Шинка 2 П-1-10 кгФункціональна композиція для ін’єктування шинки та бекону
Стабікол Шинка 30П-1-10 кгФункціональна композиція для ін’єктування свіжого м’яса та птиці
Стабікол Шинка 50П-1-10 кгФункціональна композиція для ін’єктування м’яса та птиці
Стабікол Шинка 60 П-1-10 кгФункціональна композиція для ін’єктування м’яса та птиці
Стабікол Шинка 80П-1-10 кгФункціональна композиція для ін’єктування м’яса та птиці
Стабікол ФМРП-1-10 кгФункціональна композиція для імітаційного шпигу та м’ясних гранул
Стабікол Ali TG COOKП-1-10 кгФункціональна композиція на базі ферменту трансглютаміназа
Ali-Fibre 1П-1-10 кгСуміш нерозчинних і розчинних овочевих волокон з високою здатністю зв'язування вологи
Ali-Fibre 3П-1-10 кгСуміш нерозчинних і розчинних овочевих волокон з високою здатністю зв'язування вологи та жиру
Пріомікс Фреш П-1-10 кгКомпозиція антиоксидантів, консервантів та аромату свіжості
Пріомікс Фреш СТ П-1-10 кгКомпозиція антиоксидантів, консервантів та аромату свіжості
Ali-CONS N П-1-10 кгЕкстракт спецій із властивостями консерванту (без «Е»)
Суміші фірми Аромадон
Аромікс 65П-1-10 кг30-50Для ін'єкцій з посиленим смаком яловичини і свинини (г/л)
Куттер-Дон 1П-1-10 кг3-5Фосфатна суміш для варених ковбасних виробів.
Куттер-Дон 3П-1-10 кг3-5Емульгатор для жирових емульсій 1/60/100.
Куттер-Дон 4П-1-10 кг8-10Фосфатна суміш для виходу до 150% із стаб. кольором.
Куттер-Дон 10П-1-10 кг10Суміш для емульсій: жир, вершкове і росл. масло і ін. (1:15:15)
Куттер-Дон 15П-1-10 кг1:90Універсальна суміш гідроколоїдів.
Каррагель ДонП-1-10 кг1:50Універсальна суміш гідроколоїдів.
Мастермікс 20П-1-10 кг10-50Стабілізатор-емульгатор на основі молочних білків
Куттер-Дон 8.1П-1-10 кг10-20Розм"якшувач при передпосолі м'яса або шкурки
Куттер-Дон 8.2П-1-10 кг0,8 Для нейтралізації кислоти після гідратації свинячої шкурки
Куттер-Дон 7П-1-10 кг1-2,5Підсилювач смаку для всіх видів ковбасних виробів, забезпечує "довгий" смак
Куттер-Дон 7 (ДСТУП-1-10 кг2Підсилювач смаку для всіх видів ковбасних виробів, БЕЗ глутаматів
Мастермікс 27П-1-10 кг4-5Функціональна суміш для усунення гіркоти печінки в паштети
Куттер-Дон 5П-1-10 кг4-7Освіжувач м'яса на основі солей харчових кислот. Добре працює з несвіжою сировиною, ефективний на замінах, маскуючи присмак дешевої сировини. Забезпечує кольороутворення, тримає сіль в готовому продукті
Куттер-Дон 6П-1-10 кг0,8-2Високофункціональний консервант з низьким дозуванням. Містить ацетатну групу, ефективний проти спорових груп бактерій
Куттер-Дон 13П-1-10 кг1,5-3Високофункціональний консервант. Містить ацетатну групу, ефективний проти спорових груп бактерій
Суміші фірми Nubassa
Консервант 25П-2 кгКонсервант
Наші переваги
Консультація технолога. Наші технологи проконсультують Вас щодо оптимального вибору брендів спецій, пропорцій і рецептур, унікальних та корисних властивостей тих чи інших прянощів. Наш спеціаліст Вам підкаже скільки і чого точно треба. У нас є готові пакети під той чи інший вид продукції, Вам буде потрібно тільки вказати об’єми, які планується виготовити.
Широкий асортимент, надійні виробники, доступні ціни. На даний час компанія “Спеції і технології” є офіційним представником в Івано-Франківській та Тернопільській областях компаній-виробників, відомих в Україна та світі: Zaltech (Австрія), Almi (Австрія), Vega Ukraine, Priority International (Україна) та ін.
Використання в домашніх та промислових умовах. Наші спеції для ковбас та м'ясних продуктів придатні як для виготовлення в домашніх умовах, так і для застосування в масштабах промислового виробництва. Розфасовка пакетами та ящиками. Необхідний об’єм закупки кожному клієнту допоможе сформувати наш технолог.
Зручна оплата та доставка. Ціна на продукцію залежить від курсу валют та об’єму замовлення. Оплатити Ви можете як на картку Приватбанку, так і по рахунку чи готівкою. Замовлення відправляємо “Новою поштою”. Спеції від 30 кг - доставка за наш рахунок. Для оптових замовлень в м. Івано-Франківськ можливий довіз нашим транспортом.