Години роботи

Пн - Пт: 8:00 - 16:00

Електронна пошта

europackif@gmail.com

Телефон

050 434 5874, 067 343 5450

Ціна формується на умовах “склад – Івано-Франківськ”. Будь ласка, уточнюйте ціни на товар у менеджерів за вказаними контактними номерами.

Додатково надаються послуги надруку, гофрації та кранцування. Детальніше на сторінках оболонок відповідної фірми.

У харчовій промисловості при виробництві продуктів, готових до споживання після технологічних інструкцій і рецептур, важливе значення має правильний вибір якісних допоміжних речовин. Зокрема для ковбас це матеріали для їх формування і пакування. Ковбасні оболонки в Тернополі з різної сировини використовують, щоб надати бажану форму їстівним виробам, зберегти аромат, зменшити окислювальні процеси, утримати ковбасну суміш на стадіях виробництва, нанести інформацію для споживача. Також оболонка виступає бар’єром, який захищає фарш чи м’ясну емульсію від впливу зовнішнього середовища. 

У компанії ТОВ «Спеції і технології» ви можете купити оболонку для ковбаси в Тернополі або Івано-Франківську за цінами виробника. 

Доставка можлива в будь-яку точку України логістичними службами.

Які існують види оболонок для ковбасних виробів?

Види оболонок для ковбасних виробів в Івано-Франківську

  1. Натуральні їстівні оболонки для ковбасних виробів підбирають залежно від типу ковбас. Назви оболонок з натуральної сировини вказують на те, з якого відділу шлунково-кишкового тракту тварин було взято відрізок. Розрізняють череву, синюгу, кишки, пікало, шлунок, кудрявку, коло, міхур. Вони зберігаються не більше року, не підлягають заморожуванню. Ідеально підходять для копчення.Перед використанням натуральну оболонку промивають, замочуючи у теплій воді для досягнення еластичності.
  2. Штучні оболонки завдяки великому вибору кольорів і фактур, можливості нанесення інформації на поверхню і різноманітному оформленню є більш привабливими для виробників ковбас і сосисок.
  • Поліамідні діляться на бар’єрні та проникні. Обирають для роботи на виробництві з автоматичним чи напів автоматичним обладнанням. Вид оболонок, завдяки яким можна відтворити будь-яку форму готового продукту і вибрати бажаний колір. Не вступає в реакцію з продуктом, не втрачає характеристик під впливом факторів зовнішнього середовища. Використовують разом із сітками різних плетінь. Підходить для паштетів, варених ковбас, шинки, сардельок, зельців, сосисок. Довше зберігає свіжість продукту.
  • Целюлозні. Насамперед використовують при виготовленні копчених, напівкопчених і варених ковбас. Мають відмінну паро-, димопроникність, високу фаршемісткість, з легкістю знімаються. Запобігають осадженню конденсату, мають високу фаршемісткість. Відмінно справляється зі збереженням аромату і смаку. Можуть бути прозорі чи підбиратись під колір копчення.
  • Фіброузні плівки для ковбасних продуктів мають підвищену міцність. Оболонка відмінно справляється з утриманням вологи. Одночасно є найкращим бар’єром для бактерій. Строк придатності виробів у такій оболонці довший. Поверхня може бути матова або глянцева. Використовують при виготовленні шинкової, напівкопченої, сирокопченої, варено-копченої, сиров’яленої продукції.

Які переваги та недоліки штучних та натуральних оболонок?

Різниця між натуральними та штучними оболонками для ковбасних виробів в Тернополі

Вид оболонки

Штучні

Натуральні

Переваги

  • Низька собівартість
  • Практичність під час формування виробів.
  • Не потребують довгої підготовки перед використанням.
  • Стійкі до проникнення мікроорганізмів
  • Не відстають від вмісту.
  • Поверхню використовують для маркування.
  • Стійкі до зміни температур
  • Не вступають в хімічну реакцію з продуктом.
  • Зберігають вологість ковбаси.
  • Калібр оболонки стабільний.
  • Привабливий зовнішній вигляд.
  • Постачання не залежить від поголів’я худоби, експорту.
  • Стійкість до розриву.
  • Подовжений термін зберігання.
  • Зберігання не потребує особливих умов.
  • Відмінна усадка.
  • Дозволено вживання в їжу.
  • Завдяки натуральносьті оболонки поліпшуються органолептичні показники продукту.
  • Відмінна проникність для диму.
  • Неможливість відшарування від вмісту завдяки відмінному зчепленню білка кишок і фаршу.
  • Виникнення бульонно-жирового шару зведено до мінімуму.
  • Усадка запобігає виникненню на поверхні виробів складок.

Недоліки

При використанні поліамідних оболонок, через їх непроникність, виробнику потрібно використовувати штучні ароматизатори.

  • Калібр нерівномірний.
  • Для більшої міцності потребує використання декількох шарів.
  • Використання потребує особливої підготовки
  • Особливі умови зберігання.
  • Нерівномірність, знижена міцність
  • Неможливість нанесення маркування, що потребує використання додаткової обгортки.

Хто замовляє оболонки для ковбаси в Івано-Франківську?

Оболонка для ковбаси в Івано-Франківську від компанії ТОВ «Спеції і технології» поставляється для великих і малих підприємств. Нашими клієнтами можуть стати домашні господарства, які випускають невеликі партії товару для продажу або власного споживання. Окремі ковбасні цехи, які співпрацюють з великою кількістю магазинів, м’ясокомбінати або цехи середньої завантаженості, які знаходяться безпосередньо у великих супермаркетах.

Можливий продаж оболонок малими партіями:

  • кишка свиняча по 91 м у пучку;
  • кишка яловича по 30 м;
  • штучні у рулонах крупних діаметрів від 300 м;
  • штучні у рулонах малих діаметрів по 400-750 м.

Ціна на оболонку для ковбаси в Івано-Франківську однакова незалежно від обсягу реалізації.

Послуги, які пропонує наша компанія з продажу харчових оболонок для ковбасних виробів

Наша компанія пропонує:

  1. Друк на оболонці можливо провести з обох сторін полотна. Друк дає додаткову інформацію про використані інгредієнти та виробника. Завдяки яскравим кольорам, які використовуються для друку, продукція стане більш привабливою та буде виділятися серед товару конкурентів. Кількість кольорів, якість і швидкість виконання залежить від типу оболонки. Найбільш якісний друк на поліаміді “Атлантіс-Пак”. Фарби стійкі до кип’ятіння, жиру і механічних пошкоджень.
  2. Гофрація дає підвищену продуктивність на підприємстві, зберігає час, зменшує відходи оболонки. У процесі гофрації оболонку розміром 25-40 м стискають в гофроляльку до 40 см. Упаковують в сітку та кліпсують з обох боків. Це забезпечує цілісність оболонки та не дає виробу розмотатися.
  3. Кранцування поліамідних оболонок.

Замовити харчові оболонки для ковбасних виробів в Івано-Франківську в компанії ТОВ «Спеції і технології» можна за номером телефону +38 (050) 434 58 74, +38 (067) 343 54 50. Також можна звернутися на електронну пошту або через месенджер.

Наші переваги
Консультація технолога. Наші технологи проконсультують Вас щодо оптимального вибору брендів спецій, пропорцій і рецептур, унікальних та корисних властивостей тих чи інших прянощів. Наш спеціаліст Вам підкаже скільки і чого точно треба. У нас є готові пакети під той чи інший вид продукції, Вам буде потрібно тільки вказати об’єми, які планується виготовити.
Широкий асортимент, надійні виробники, доступні ціни. На даний час компанія “Спеції і технології” є офіційним представником в Івано-Франківській та Тернопільській областях компаній-виробників, відомих в Україна та світі: Zaltech (Австрія), Almi (Австрія), Vega Ukraine, Priority International (Україна) та ін.
Використання в домашніх та промислових умовах. Наші спеції для ковбас та м'ясних продуктів придатні як для виготовлення в домашніх умовах, так і для застосування в масштабах промислового виробництва. Розфасовка пакетами та ящиками. Необхідний об’єм закупки кожному клієнту допоможе сформувати наш технолог.
Зручна оплата та доставка. Ціна на продукцію залежить від курсу валют та об’єму замовлення. Оплатити Ви можете як на картку Приватбанку, так і по рахунку чи готівкою. Замовлення відправляємо “Новою поштою”. Спеції від 30 кг - доставка за наш рахунок. Для оптових замовлень в м. Івано-Франківськ можливий довіз нашим транспортом.