Фіброузні оболонки для ковбас в Івано-Франківську отримали велике поширення завдяки своїй здатності пропускати крізь себе вологу і дим. Вони захищають ковбасу і ковбасні вироби від зовнішніх впливів під час зберігання і доставки в магазини, водночас забезпечуючи максимальну зручність та ефективність копчення. Фіброузні оболонки для ковбас в Тернополі й інших українських містах виготовляються з нанесенням віскози в один або кілька шарів на паперову основу. При цьому покриття наноситься з двох сторін – зовнішньої і внутрішньої.
Які фіброузні оболонки для ковбас фірми Walsroder пропонує купити наша компанія в Івано-Франківську?
Вид оболонки | Діаметр, мм | Колір |
Fibrous Base | 25-39 | natur; novaton; amber; colors |
Fibrous Base | 40 | natur; novaton; amber; colors |
Fibrous Base | 42 | natur; novaton; amber; colors |
Fibrous Base | 45 | natur; novaton; amber; colors |
Fibrous Base | 47 | natur; novaton; amber; colors |
Fibrous Base | 50 | natur; novaton; amber; colors |
Fibrous Base | 52 | natur; novaton; amber; colors |
Fibrous Base | 55 | natur; novaton; amber; colors |
Fibrous Base | 58 | natur; novaton; amber; colors |
Fibrous Base | 60 | natur; novaton; amber; colors |
Fibrous Base | 65 | natur; novaton; amber; colors |
Fibrous Base | 70 | natur; novaton; amber; colors |
Fibrous Base | 75 | natur; novaton; amber; colors |
Fibrous Base | 80 | natur; novaton; amber; colors |
Fibrous Base | 85 | natur; novaton; amber; colors |
Fibrous Base | 90 | natur; novaton; amber; colors |
Fibrous Base | 95 | natur; novaton; amber; colors |
Fibrous Base | 100 | natur; novaton; amber; colors |
Fibrous Base | 105 | natur; novaton; amber; colors |
Fibrous Base | 108 | natur; novaton; amber; colors |
Fibrous Base | 120 | natur; novaton; amber; colors |
Fibrous Base | 150 | natur; novaton; amber; colors |
Яка ціна надруку та клішування на фібруозній оболонці в Тернополі?
Наша компанія надає послуги надруку, клішування та гофрації на фібруозні оболонки в Тернополі
- Для надруку – підсумкова вартість нанесення обговорюється після оцінки складності наданого макету.
- Клішування – від 0,73. Вартість клішування залежить від складності нанесення, вказана мінімальна вартість нанесення з одного боку 1+0.
- Гофрація
Діаметр оболонки | Ціна, грн |
Діаметр до 40 | 0,81 |
Діаметр від 40 до 70 | 0,66 |
Діаметр від 70 до 120 | 0,81 |
Де і як застосовують фіброузні оболонки?
Фіброузні оболонки застосовують для виробництва сиров’ялених і сирокопчених ковбас, м’ясних хлібців, шинки, вареної ковбаси, м’ясних делікатесів, ліверних ковбас, паштетів, сальтисону. Купити фіброузні оболонки для ковбас в Івано-Франківську можна також для виробництва плавлених і ковбасних сирів. Цей продукт неїстівний, тому на них можна наносити зображення, тексти, цікаву для споживачів інформацію.
Щоб підготувати оболонку до роботи, її слід:
1. Промити.
2. Замочити в теплій воді (температурою 30-40 °С) на 30-60 хвилин. Оболонки з друком або такі, які легко знімаються, необхідно замочувати на 90-120 хвилин. Замочування підвищує еластичність оболонки, полегшує набивання фаршу.
Як купити фіброузні оболонки для ковбасних виробів у компанії “Спеції та технології“?
Перед тим як замовити і купити фіброузні оболонки для ковбас в Тернополі, Івано-Франківську та інших містах України, варто проконсультуватися з технологом. Він підкаже, скільки оболонок потрібно для запланованого обсягу ковбас або ковбасних виробів.
- Замовити товар можна по телефону в будні дні з 8:00 до 16:00 або надіславши звернення через форми на сайті. Для уточнення замовлення менеджер перетелефонує вам особисто.
- Оплатити замовлення можна під час отримання готівкою, за рахунком, який буде відправлений вам на e-mail або на картку ПриватБанку.
- Доставляють замовлення транспортні компанії “Нова пошта” і “Делівері”. Партії оболонок для ковбас вагою понад 10 кг по Івано-Франківську розвозить транспорт виробника.
- Доступний самовивіз.




Які основні характеристики фіброузних оболонок для ковбаси марки Walsroder?
Компанія “Спеції та технології” пропонує фіброузні оболонки марки Walsroder калібром від 25 до 180 мм безбарвні або кольорові: амбер, цибуля, золотий, гранат, новатон (у т. ч. світлий новатон), коричнева, палісандр, черешня, вишня, гранат, червоний, білий, чорний.
Призначення | Тип |
Оболонка для виробництва сирокопчених та сиров’ялених виробів з високим ступенем адгезії | FRI |
Універсальна оболонка для різних продуктів (висока ступінь адгезії). Має гарний баланс між адгезією і легкістю зняття | FR FDR BRR BDR |
Оболонка для різних продуктів (середня ступінь адгезії – тип 1). Має гарний баланс між адгезією і легкістю зняття | FRH BRH |
Оболонка для виробництва всіх типів ковбасної продукції (середня ступінь адгезії – тип 2). | FRT BRT |
Оболонка для виробництва всіх типів ковбасної продукції, продуктів, що вимагають хорошої здатності зніматися, відсутності БЖО | FRO FDO BRO BDO |
Завдяки високій здатності легко зніматися підходить для продуктів під нарізку | FEL BEL BDN BRZ |
9 переваг фіброузних оболонок:
- Висока міцність, надійний захист продукту.
- Упаковані в фібруозні оболонки в Тернополі ковбаси мають збільшений термін зберігання.
- Стабільність калібру. Поверхня продукту залишається рівною, гладкою.
- Простота начинки фаршем, кліпсування.
- Гарна адгезія. Простота обробки копченням, гарне проникнення диму крізь оболонку до фаршу.
- Здатність витримувати різні температурні режими, аж до 100 °С.
- Широкий асортимент діаметрів, кольорів.
- Можливість використовувати друк.
- Підходить для обробки на автоматичному, напівавтоматичному обладнанні, ручного в’язання.
Як обробляти і зберігати фіброузні оболонки?
Незалежно від ціни, фібруозні оболонки в Івано-Франківську та інших містах, у яких виробляються ковбасні вироби, за умови збереження герметичності упаковки зберігаються близько 2 років.
Після замочування оболонку слід використовувати протягом 24 годин. В іншому випадку вона втрачає свої властивості, стає крихкою і непридатною до експлуатації.
Вибирайте і телефонуйте – ☎ 050 434 5874, 067 343 5450!