Вказане на сайті фасування товару може відрізнятися від фактичного
Найменування | Розфасовка в пакеті, ящику | Дозування, г/кг маси | Характеристика |
---|---|---|---|
![]() | Суміші фірми Zaltech(Австрія) | ||
Фреш Міт УА | П-2 кг | 10 г/кг мяса | Функціональна суміш для обробки свіжого м'яса. До складу входять: регулятори кислотності: Е331, Е500, Е509, загущувачі: Е407, Е415, Е417, кухонна сіль, цукор (глюкоза), антиоксидант: Е316, засіб проти злежування та грудкування: Е551. |
Колд Пате | П-2 кг | 50 г/кг | Стабілізатор для виробництва паштетів і ліверних ковбас способом холодного емульгування. До складу входять: рослинне борошно (морква, насіння льону), картопляний крохмаль |
Турбо Рот | П-2 кг | 1 г/кг | Функціональна суміш для прискорення і стабілізації кольороутворення при виробництві продуктів з кольороутворенням при переробці м'яса і птиці. До складу входять: антиоксиданти: Е300, Е316, цукор (глюкоза *), екстракти спецій (паприка). * Носій без технологічного впливу в кінцевому продукті |
Суперкнак | П-2 кг | 1 кг / 2 кг растительно е масло / 12 кг лёд/вода | Стабілізатор для виробництва емульсій для варених ковбасних виробів. Стабілізатор структури для м'ясних фаршів, паштетів, фаршів пельменів і рубаних напівфабрикатів. Надає продукту м'ясний, щільний укус. До складу входять: рослинна клітковина (пшенична безглютенова), загущувач: метилцелюлоза Е461, цукор (мальтодекстрин). |
Конзал | П-2 кг | 2-3 г/кг | Препарат для збереження свіжості м'ясних виробів при зберіганні. У складі: цукор (мальтодекстрин, декстроза), сіль, спеції і екстракти спецій (лимон, гірчиця), регулятор кислотності Е262, антиоксидант Е316. |
Опті-Фреш | П-2 кг | 3-5 г/кг | Харчова добавка для стабілізації м'ясних продуктів. Препарат перешкоджає росту мікроорганізмів, підвищуючи безпеку продуктів при зберіганні. До складу входять: регулятори кислотності: E262, E331, E337, E301, сіль. |
Євро Конс Фреш | П-2 кг | 2 г/кг | Високоефективний консервант для обробки натуральних ковбасних оболонок. Має сильну антимікробну і антигрибкову дію. Також можна застосувати для дезінфекції камер, обробки туш при транспортуванні. При використанні в напівфабрикатах НЕ толерантний до натуральних барвникаів. До складу входять: регулятор кислотності: Е262, Е337, консервант: Е221 (сульфіт), антиоксидант: Е301 |
![]() | Суміші фірми Вега Україна | ||
Вега смак | П-1 кг | 2-4 | Підсилювач смаку для всіх видів продуктів. |
Вега старт | П-1 кг | 2-9 | Препарат для прискореного дозрівання с/к і с/в ковбас. Стабілізатор кольороутворення для всіх видів ковбасних виробів. |
Реомікс | П-1 кг | 8-10 | Комплексна добавка для кутерування. |
Вегафос | П-1 кг | 3-5 | Комплексна добавка для кутерування. Для варених, напівкопчених, варено-копчених та інших м'ясних виробів. |
Вегафос А | П-1 кг | 3-5 | Комплексна добавка для кутерування. Для варених, напівкопчених, варено-копчених та інших м'ясних виробів. |
Вегафос L | П-1 кг | 3-5 | Комплексна добавка для кутерування. Для варених, напівкопчених, варено-копчених та інших м'ясних виробів з ароматом лимона |
Вегафос GL | П-1 кг | 3-5 | Комплексна добавка для кутерування. Для варених, напівкопчених, варено-копчених та інших м'ясних виробів з ароматом лимона |
Фрешміт | П-1 кг | 2-3 | Освіжувач з консервантами і екстрактами прянощів. Для збільшення термінів зберігання всіх видів ковбас і нейтралізації небажаного запаху і смаку, з ароматом лимона. |
Фрешміт N | П-1 кг | 2-3 | Освіжувач з консервантами і екстрактами прянощів. Для збільшення термінів зберігання всіх видів ковбас і нейтралізації небажаного запаху і смаку, без запаху. |
Єврофреш | П-1 кг | 2-3 | Освіжувач м'яса |
Емульсія гірчиці | Пляшка-0,9 л | 0,4 - 1 | Концентрований екстракт гірчиці, для збагачення і додання пікантного смаку, для всіх видів м'ясних виробів. |
Колорит рубін рідкий | П-1 кг | 0,3-0,5 | Концентрований рідкий барвник |
Кноблаух | П-1 кг | 2-3 | Смесь натурального чеснока с экстрактом |
Стабміт колор | П-1 кг | 0,5-2 | Стабілізатор кольору, антиоксидант, для всіх видів м'ясних виробів. Смак нейтральний. |
Вегафос 3000 | П-1 кг | 3-5 | Комплексна добавка для куттерования. Для варених, напівкопчених, і інших м'ясних виробів, що випускаються по ДСТУ. |
Мілк концентрат | П-1 кг | 1,25 л – на 30кг шкіри | Суміш натуральних харчових кислот, застосовуваних у харчовій промисловості, як натуральний консервант, а також для поліпшення функціональності (колагенових) білків. |
Скін GT | П-1 кг | 0,2-3 | Препарат на основі ензимів, для поліпшення текстури. Скін GT в поєднанні з Mілко концентратом дозволяє отримати дуже стабільну емульсію шкури, з виходом до 450% і збільшенням термінів зберігання до 14 діб. |
Сапрона(трансглютаміназа) | П-1 кг | 1-7 | Спеціальний ензим універсального призначення. Має особливу властивість: з'єднує між собою протеїнові ланцюги, і ніби знову «склеює» їх. |
Емульсія часнику | Пляшка-0,9 л | 0,4-1 | Концентрований екстракт часнику, для облагородження і додання пікантного смаку, для всіх видів м'ясних виробів. |
Колорит буряковий | П-1 кг | 0,1-0,5 | Концентрований натуральний барвник |
Фаршстаб-колор | П-1 кг | 0,3-1 | Стабілізатор кольороутворення для фаршів. |
Кутермікс | П-1 кг | 3-5 | Комплексна добавка для кутерування. Для варених, напівкопчених, варено-копчених та інших м'ясних виробів. |
Кутергольд | П-1 кг | 3-5 | Комплексная добавка для куттерования без фосфатов. |
Orange | П-1 кг | 5-10 | Ароматна суміш з вираженим цитрусовим ароматом. Підходить для всіх видів м'ясних продуктів. |
Старт салямі | П-1 кг | 5-10 | Комплексна добавка для с/к, с/в ковбас на основі ГДЛ. |
Мускат екстра new | П-1 кг | 1-3 | Смакова суміш. Смакове направлення: мускатний горіх |
Вега смак new | П-1 кг | 2-4 | Підсилювач смаку і аромату, з ароматом м’яса, для всіх видів продуктів. |
Карамель смок | П-1 кг | 0 | Препарат для надання соковитої скоринки та карамельного кольору запеченим виробам . |
АФС 52 | П-1 кг | 15-20 | Стабілізатор фаршу для виготовляння кобвас без оболонки. |
![]() | Суміші фірми Priority International(Україна) | ||
Стабікол БМ 1 | П-1-10 кг | Функціональна композиція для заміни молочного білку | |
Стабікол КРТ | П-1-10 кг | Функціональна композиція-стабілізатор жирових емульсій | |
Стабікол КРФ | П-1-10 кг | Функціональна композиція-стабілізатор жирових емульсій | |
Стабікол МТ-50 | П-1-10 кг | Функціональна композиція-стабілізатор жирових емульсій | |
Стабікол МТ-51 | П-1-10 кг | Функціональна композиція-стабілізатор жирових емульсій | |
Стабікол МТ-30 | П-1-10 кг | Функціональна композиція-стабілізатор жирових емульсій | |
Стабікол МП-21 | П-1-10 кг | Функціональна композиція-стабілізатор для сирних спредів | |
Стабікол КМ 1 | П-1-10 кг | Фосфатна суміш для всіх типів варених ковбас | |
Стабікол КМ 3 | П-1-10 кг | Функціональна композиція для всіх типів жирових емульсій | |
Стабікол КМ 4 | П-1-10 кг | Фосфатна суміш для всіх типів варених ковбас | |
Стабікол КМ 10 | П-1-10 кг | Функціональна композиція для всіх типів жирових емульсій | |
Стабікол КМ 26 | П-1-10 кг | Функціональна композиція для прискорення дозрівання с/к ковбас | |
Стабікол КМ 60 | П-1-10 кг | Функціональна композиція для всіх типів ковбас та рублених шинок | |
Стабікол КМ 55 | П-1-10 кг | Функціональна композиція для всіх типів ковбас та рублених шинок | |
Стабікол КМ 70 | П-1-10 кг | Функціональна композиція для всіх типів ковбас та рублених шинок | |
Стабікол КМ 85 | П-1-10 кг | Функціональна композиція на базі білку для всіх типів ковбас | |
Стабікол КМ 95 | П-1-10 кг | Функціональна композиція -емульгатор на базі глобіну | |
Стабікол КМ 100 | П-1-10 кг | Функціональна композиція на базі білку для всіх типів ковбас | |
Стабікол Шинка 1 | П-1-10 кг | Функціональна композиція для ін’єктування грудинки та м’яса курки | |
Стабікол Шинка 2 | П-1-10 кг | Функціональна композиція для ін’єктування шинки та бекону | |
Стабікол Шинка 30 | П-1-10 кг | Функціональна композиція для ін’єктування свіжого м’яса та птиці | |
Стабікол Шинка 50 | П-1-10 кг | Функціональна композиція для ін’єктування м’яса та птиці | |
Стабікол Шинка 60 | П-1-10 кг | Функціональна композиція для ін’єктування м’яса та птиці | |
Стабікол Шинка 80 | П-1-10 кг | Функціональна композиція для ін’єктування м’яса та птиці | |
Стабікол ФМР | П-1-10 кг | Функціональна композиція для імітаційного шпигу та м’ясних гранул | |
Стабікол Ali TG COOK | П-1-10 кг | Функціональна композиція на базі ферменту трансглютаміназа | |
Ali-Fibre 1 | П-1-10 кг | Суміш нерозчинних і розчинних овочевих волокон з високою здатністю зв'язування вологи | |
Ali-Fibre 3 | П-1-10 кг | Суміш нерозчинних і розчинних овочевих волокон з високою здатністю зв'язування вологи та жиру | |
Пріомікс Фреш | П-1-10 кг | Композиція антиоксидантів, консервантів та аромату свіжості | |
Пріомікс Фреш СТ | П-1-10 кг | Композиція антиоксидантів, консервантів та аромату свіжості | |
Ali-CONS N | П-1-10 кг | Екстракт спецій із властивостями консерванту (без «Е») | |
![]() | Суміші фірми Аромадон | ||
Аромікс 65 | П-1-10 кг | 30-50 | Для ін'єкцій з посиленим смаком яловичини і свинини (г/л) |
Куттер-Дон 1 | П-1-10 кг | 3-5 | Фосфатна суміш для варених ковбасних виробів. |
Куттер-Дон 3 | П-1-10 кг | 3-5 | Емульгатор для жирових емульсій 1/60/100. |
Куттер-Дон 4 | П-1-10 кг | 8-10 | Фосфатна суміш для виходу до 150% із стаб. кольором. |
Куттер-Дон 10 | П-1-10 кг | 10 | Суміш для емульсій: жир, вершкове і росл. масло і ін. (1:15:15) |
Куттер-Дон 15 | П-1-10 кг | 1:90 | Універсальна суміш гідроколоїдів. |
Каррагель Дон | П-1-10 кг | 1:50 | Універсальна суміш гідроколоїдів. |
Мастермікс 20 | П-1-10 кг | 10-50 | Стабілізатор-емульгатор на основі молочних білків |
Куттер-Дон 8.1 | П-1-10 кг | 10-20 | Розм"якшувач при передпосолі м'яса або шкурки |
Куттер-Дон 8.2 | П-1-10 кг | 0,8 | Для нейтралізації кислоти після гідратації свинячої шкурки |
Куттер-Дон 7 | П-1-10 кг | 1-2,5 | Підсилювач смаку для всіх видів ковбасних виробів, забезпечує "довгий" смак |
Куттер-Дон 7 (ДСТУ | П-1-10 кг | 2 | Підсилювач смаку для всіх видів ковбасних виробів, БЕЗ глутаматів |
Мастермікс 27 | П-1-10 кг | 4-5 | Функціональна суміш для усунення гіркоти печінки в паштети |
Куттер-Дон 5 | П-1-10 кг | 4-7 | Освіжувач м'яса на основі солей харчових кислот. Добре працює з несвіжою сировиною, ефективний на замінах, маскуючи присмак дешевої сировини. Забезпечує кольороутворення, тримає сіль в готовому продукті |
Куттер-Дон 6 | П-1-10 кг | 0,8-2 | Високофункціональний консервант з низьким дозуванням. Містить ацетатну групу, ефективний проти спорових груп бактерій |
Куттер-Дон 13 | П-1-10 кг | 1,5-3 | Високофункціональний консервант. Містить ацетатну групу, ефективний проти спорових груп бактерій |
![]() | Суміші фірми Nubassa | ||
Консервант 25 | П-2 кг | Консервант |