Хочете приготувати запашну домашню ковбасу з повністю натуральних складників ‒ замовляйте натуральну оболонку для ковбаси в Івано-Франківську у нашій компанії “Спеції та технології”. Ми багато років працюємо на ринку ковбасної справи і на даний час маємо в асортименті тільки найкращу якісну натуральну оболонку, яку за оптимальними цінами реалізуємо як вроздріб для домашніх потреб, так і оптом для комерційного виготовлення ковбас.
Види натуральних оболонок для ковбас
Кишкова сировина, перед тим як потрапити у продаж, якісно промивається, її стінки добре очищаються. Основна класифікація кишок досить проста, вони ділиться на:
- свинячі;
- яловичі;
- баранячі.
Натуральні ковбасні оболонки, які реалізовує компанія “Спеції і Технології”*
Вид оболонки | Діметр |
Оболонка свинна | 38/40 |
Оболонка свинна | 40/42 |
Оболонка яловича | – |
Оболонка бараняча | 18/20 |
Синюга | – |
Міхурі | – |
Переваги та недоліки натуральної оболонки для ковбаси
Переваги натуральної кишкової сировини:
- Натуральний зовнішній вигляд, еластичність, добра наповнюваність.
- Екологічність.
- Можливість споживання разом з начинням, добре засвоюється в людському організмі.
- Висока волого- та газопроникність (наприклад, дим).
Недоліки такі:
- Невеликий термін зберігання.
- Ціна зазвичай вища, ніж у ненатуральних оболонок.
Свиняча оболонка використовується для приготування ковбасок середнього діаметру. Після підготовки вона не має стороннього запаху та добре очищена.
Яловича оболонка використовується для приготування ковбаси широкого діаметру, їй властива висока місність. З такого продукту виготовляють шинку, сардельки, напівкопчену ковбасу, ліверну ковбасу.
Бараняча оболонка використовується для виготовлення ковбасних виробів малого діаметру, наприклад: ковбаски гриль, сосиски, мисливські ковбаски тощо.
Замовлення натуральної оболонки для ковбаси в Івано-Франківську, Тернополі та інших містах
Офіс компанії “Спеції та Технології” знаходиться в м. Івано-Франківськ. Але реалізуємо ми натуральну ковбасну оболонку також в Тернополі та Тернопільській області.




Замовляючи натуральну кишкову продукцію, визначіться, який саме вид вам потрібен, та повідомте нам про це за допомогою форм зв’язку на сайті або зателефонуйте за одним із номерів.
Звернуть увагу ‒ наші технологи при потребі нададуть Вам кваліфіковану консультацію щодо особливостей використання натуральних оболонок для різних видів ковбасної продукції, допоможуть у виборі правильної оболонки для тієї чи іншої рецептури.
Замовляти натуральні оболонки можна навіть в дуже мінімальних кількостях для домашнього виробництва.
Якщо вам потрібна натуральна оболонка для ковбаси в Івано-Франківську партіями від 10 кг, в такому разі ми готові організувати доставку продукції ‒ привеземо товар до вашого магазину чи цеху. Також можливий самовивіз.
В Тернопіль та інші міста обох областей замовлення відправляємо “Новою поштою”.
Щоб купити натуральну оболонку для ковбаси в Тернополі, ознайомтеся з наступними характеристиками.
Склад черевини | Технічні характеристики | Норми |
Свинина | Міцна черева, очищена від жиру | Поставка пучків загальною довжиною 91,44 метрів. Категорії екстра, А, А/В, В і С. |
Яловичина | Очищені від слизу та жиру. Стінки кишок повинні витримувати тиск повітря до 0,1 МПа або води до 0,05 МПа. Кінець кожного відрізу повинен бути акуратно підрізаний | Загальна довжина укомплектованих пучків 30 метрів. Відрізків в пучку ‒ не більше 12 штук. |
Баранина | Очищені від слизу та забруднень. Повинна витримувати тиск і повітря 0,05 МПа. | Категорії А и А/В. |
Правильне зберігання натуральної ковбасної оболонки
Не забувайте, що натуральна ковбасна оболонка потребує правильного зберігання. Кишки або черева зберігають очищеними і засоленими в ємностях. Можливе також охолодження в морозилці, але такі кишки вже не можна заморожувати повторно. Всі корисні властивості натуральної оболонки зберігаються при температурі зберігання від 0 … + 4 С, при цьому зберігати кишки можна протягом досить тривалого часу – до 12 місяців. При +20 .. + 30 C термін зберігання оболонки до 8-ми місяців.
Варені ковбаси, сосиски, сардельки, смажені ковбаси на основі натуральної оболонки зберігають до 5 діб, напівкопчені ковбаси ‒ 15 діб, сирокопчені ‒ до 180 діб.