Вказане на сайті фасування розсолів для ін’єктування шинок може відрізнятися від фактичного
Найменування | Розфасовка в пакеті, ящику | Дозування, г/кг маси | Характеристика |
---|---|---|---|
![]() | Суміші фірми Zaltech(Австрія) | ||
Шинка «Зельхфляйш» | П-2 кг | 30 г/л розсолу при 40% шприцування | Харчова добавка для виробництва делікатесів. Особливо підходить для грудинки. До складу входять: стабілізатори E450, E451, E452, модифікований крохмаль E1442, загущувачі E407a, E415, регулятор кислоти E500, підсилювач смаку E621, спеції (чорний перець) і екстракти спецій (коріандр), антиоксидант E316, ароматизатор копченого м'яса. |
Бекхам Універсал | П-2 кг | 25 г/л розсолу при 50%-70 % шприцування | Комплексна харчова добавка без смаку і аромату для виробництва делікатесів. До складу входять: загущувачі: E407a, Е415, стабілізатори: E450, E451, кухонна сіль, цукор (глюкоза), антиоксидант: E316. |
Шинка Домашня | П-2 кг | 50 г/л розсолу при 60% шприцування | Комплексна харчова добавка для виробництва шинок і делікатесів. До складу входять: стабілізатори E450, E451, загущувачі: Е407, Е407, тваринний білок (свинячий), антиоксидант E316, підсилювач смаку Е621, цукор (лактоза), ароматизатор м'яса. |
Шинка куряча | П-2 кг | 30 г/л розсолу при 25-40% шприцування | Комплексна харчова добавка для виробництва розсолів і заливок для продуктів з м'яса і птиці. До складу входять: стабілізатори Е450, Е451, Е452, модифікований крохмаль Е1442, загущувачі Е407, Е415, регулятор кислотності Е500, підсилювач смаку Е621, антиоксидант Е316, аромат курки. |
Шинка Сільська Комбі | П-2 кг | 17 г/кг | Харчова композиція для приготування розсолів. Застосовується для обводнення м'яса, шашликів. До складу входять: стабілізатори: E450, E451, тваринний білок (свинячий), картопляний крохмаль, кухонна сіль, загущувач 407а, підсилювач смаку Е621, E631, цукор (сахароза), антиоксидант E316, ароматизатор м'яса, спеції (білий перець). |
Шинка Консервна | П-2 кг | 16 г/кг загальної маси, 50 г/л розсолу для 50% шприцування | Комплексна добавка для виробництва розсолів. До складу входять: стабілізатори Е450, Е451, сіль, цукор (мальтодекстрин), загущувач Е407, підсилювач смаку Е621, картопляний крохмаль, антиоксидант Е316, спеції і екстракти спецій (чорний перець, коріандр, ялівець), ароматизатор м'яса. |
Бекхем А-80 | П-2 кг | 42 г/л розсолу при 60-80% шприцування | Засіб для шприцування кускових шинок і реструктурованих продуктів. До складу входять: стабілізатори Е450, Е451, модифікований крохмаль кукурудзяний Е1442, молочний білок, підсилювач смаку Е621, спеції і екстракти спецій (часник, білий перець, лимон), антиоксидант Е316, ароматизатор шинки. |
Євро Шинка | П-2 кг | 52 г/л розсолу при 80% шприцування і вище | Комбі-суміш для приготування розсолів. До складу входять: стабілізатори: E450, E451, загущувачі: E407а, E415, тваринний білок, пшеничне волокно, підсилювач смаку: E621, цукор, антиоксидант: E316, окислювач: E500, спеції (чорний перець), ароматизатор м'яса, ароматизатор диму. |
Фреш міт лайт | П-2 кг | 15 г/л розсолу при 30% шприцування | Засіб для ін'єктування свіжого м'яса. До складу входять: стабілізатори: Е450, Е451, регулятор кислотності: Е500, тваринний білок (свинячий, молочний), кухонна сіль. |
![]() | Суміші фірми Вега Україна | ||
ШИНКЕН NF 100 | П-2-3 кг | 60 г/ 1 л розсолу | Розсільний препарат для шинок зі збільшенням виходу до 100%. |
ШИНКЕН NF 80 | П-2-3 кг | 35-40 г/ 1 л розсолу | Розсільний препарат для шинок зі збільшенням виходу до 80%. |
ШИНКЕН NF 55 | П-2-3 кг | 30 г/ 1 л розсолу | Розсільний препарат для шинок зі збільшенням виходу до 55%. |
ШИНКЕН NF 50 | П-2-3 кг | 30 г/ 1 л розсолу | Розсільний препарат для шинок зі збільшенням виходу до 60%. |
ШИНКЕН NF 30 | П-2-3 кг | 30 г/ 1 л розсолу | Розсільний препарат для виробництва шинок зі збільшенням виходу до 50%. |
ШИНКЕН NF 20 | П-2-3 кг | 30 г/ 1 л розсолу | Розсільний препарат для ін'єктування м'яса птиці зі збільшенням виходу до 25%. |
ШИНКЕН NF ЄВРО | П-2-3 кг | 40-50 г/1 л розсолу | Розсільний препарат для ін'єктування м'яса зі збільшенням виходу до 100%. |
ШИНКЕН NF ЄВРО СМАК | П-2-3 кг | 40-50 г/1 л розсолу | Розсільний препарат для ін'єктування м'яса зі збільшенням виходу до 100%. |
ШИНКЕН NF120 | П-2-3 кг | 60 г/1 л розсолу | Розсільний препарат для ін'єктування м'яса зі збільшенням виходу до 120%. |
ШИНКА NF SMART | П-2-3 кг | 26÷30 г/1 л розсолу | Розсільний препарат для ін'єктування всіх видів м'яса і птиці |
![]() | Суміші фірми Almi(Австрія) | ||
Альмі Альфа 50 | П-1 кг, Ящ-35 кг | 20 г/л розсолу | Суміш для виробництва шинок |
Альмі комбі 25 МЕ (шприц. до 50%) | П-1 кг, Ящ-35 кг | 30г/л | Суміш для виробництва шинок |
Альмі комбі 70 (шприц. до 70 % шинки вихід до 190 %) | П-5 кг, Ящ-40 кг | 50г/л | Суміш для виробництва шинок |
Альмі комбі С 50 А/1 (шприц. до 60%, шинки вихід до 190 %) | П-6 кг, Ящ-36 кг | 60г/л | Суміш для виробництва шинок |
Альмонат для буженини (шприц. до 40%) | П-1,3 кг, Ящ-22,1 кг | 26 г/л | Суміш для виробництва шинок |
Грильсурбратен комбі | П-1 кг, Ящ-35 кг | 53 г/1 л розсолу | Суміш для виробництва шинок |
Делікатеси 90-100% | Мішок-6,4 кг | 6,4 кг/100 л розсолу | Суміш для виробництва шинок |
Розсол дельта комбі 80(шинки 220 %) | П-2,5 кг, Ящ-35 кг | 25г/л | Суміш для виробництва шинок |
Шинка 100% СТ(шинки до 220%) | П-4 кг, Ящ-32 кг | 40г/л | Суміш для виробництва шинок |
Шинкен комбі 007 | Мішок-9,25 кг | 18,5 кг/100 л розсолу | Суміш для виробництва шинок |