Вказане на сайті фасування суміші для напівкопчених ковбас може відрізнятися від фактичного
Найменування | Розфасовка в пакеті, ящику | Дозування, г/кг маси | Характеристика |
---|---|---|---|
![]() | Суміші фірми Zaltech(Австрія) | ||
Печена з цибулею | П-2 кг | 11 г/кг | Суміш спецій для виробництва напівкопчених ковбас і варених ковбасних виробів для смаження. До складу входять: спеції (смажена цибуля) і екстракти спецій (чорний перець, часник), цукор (глюкоза, сахароза), підсилювач смаку: Е621, кухонна сіль. Без фосфатів. |
Ковбаса Галіційська | П-2 кг | 10 г/кг | Пряно-ароматична суміш з крупними частками спецій для виробництва п/к ковбас і варених ковбасних виробів для смаження. Особливо підходить для домашньої ковбаси. У складі: спеції та екстракти спецій (чорний перець, часник, мускатний горіх), цукор (глюкоза, сахароза), підсилювач смаку: Е621, сіль. Без фосфатів. |
Ковбаски датські | П-2 кг | 5-6 г/кг | Пікантна пряно-ароматична суміш для виробництва напівкопчених ковбас і варених ковбасних виробів для смаження з ароматом чорного перцю, часнику, перцю чилі. До складу входять: спеції та екстракти спецій, підсилювач смаку: Е621, сіль, цукру, антиоксидант: Е300. Без фосфатів. |
Делікатесна | П-2 кг | 13 г/кг | Пряно-ароматична суміш для виробництва варено-копчених ковбас. У складі: цукор (глюкоза), спеції та екстракти спецій (чорний перець, часник, коріандр), стабілізатори: Е450, Е451, підсилювач смаку: Е621, харчова сіль, антиоксидант E316, аромат м'яса. |
Дорожня пк | П-2 кг | 8-10 г/кг | Пряно-ароматична суміш для виробництва п/к ковбас і варених ковбасних виробів для смаження. У складі: спеції та екстракти спецій (чорний перець, часник, перець чилі), стабілізатори: Е450, Е451, підсилювач смаку: Е621, кухонна сіль, антиоксиданти: Е300, Е316. |
Карпатська | П-2 кг | 6-8 г/кг | Насичена суміш спецій з ароматом копчення для виробництва п/к і варено-копчених ковбас економ-класу. До складу входять: стабілізатори: Е450, Е451, спеції і екстракти спецій (чорний перець, мускатний горіх, часник), підсилювачі смаку, кухонна сіль, цукор (глюкоза), антиоксидант: Е316, ароматизатор диму. |
Братвурст | П-2 кг | 9 г/кг | Комплексна суміш для виробництва п/к ковбас і ковбасок. До складу входять: спеції та екстракти спецій (перець чорний, білий, коріандр), стабілізатори: Е450, Е451, підсилювач смаку: Е621, кухонна сіль, цукор (глюкоза), антиоксидант: Е316, ароматизатор смаженого м'яса. |
Московська Комбі | П-2 кг | 5 г/кг | Комплексна пряно-ароматична суміш для виробництва п/к ковбас. У складі: стабілізатори: Е450, Е451, цукор (глюкоза), кухонна сіль, підсилювач смаку: E621, антиоксидант: Е300, спеції і екстракти спецій (чорний перець, мускатний горіх, кардамон), ароматизатор м'яса. |
Ковбаса Подласка | П-2 кг | 3 г/кг | Пряно-ароматична суміш для виробництва п/к ковбас. У складі: кухонна сіль, цукор (глюкоза), спеції (часник, чорний перець), підсилювач смаку: Е621, екстракти спецій (чорний перець). Без фосфатів. |
Салямі (літнє салямі) | П-2 кг | 10 г/кг | Комплексна харчова добавка для виробництва літніх салямі з ароматом чорного перцю, мускатного горіху. До складу входять: кухонна сіль, стабілізатори Е450, Е451, цукор, спеції і екстракти спецій, антиоксиданти E300, E316, підсилювач смаку Е621, ароматизатор диму, ароматизатор м'яса. |
Брауншвейська Комбі | П-2 кг | 7 г/кг | Комплексна харчова добавка для виробництва напівкопчених ковбас з ароматом чорного перцю, коріандру, часнику. До складу входять: стабілізатори Е450, Е451, цукор, кухонна сіль, спеції і екстракти спецій (чорний перець, мускатний горіх, часник), підсилювач смаку Е621, антиоксидант E316. |
Краківська Комбі | П-2 кг | 7 г/кг | Комплексна харчова добавка для виробництва напівкопчених ковбас з ароматом чорного перцю, мускатного горіху, коріандру. До складу входять: стабілізатори Е450, Е451, спеції і екстракти спецій, кухонна сіль, підсилювач смаку Е621, цукор (глюкоза, мальтодекстрин), антиоксидант E316. |
Баварська | П-2 кг | 11 г/кг | Комплексна харчова добавка для виробництва п/к ковбас з ароматом чорного перцю, часнику, коріандру. У складі: спеції та екстракти спецій, стабілізатори Е450, Е451, підсилювач смаку Е621, сіль, тваринний білок (свинячий), цукор (глюкоза), антиоксидант E316, ферментований рис. |
Тирольський Спеціаль | П-2 кг | 8 г/кг | Комплексна харчова добавка для виробництва п/к і в/к ковбас з ароматом чорного перцю, часнику, мускатного горіху. До складу входять: стабілізатори: Е450, Е451, спеції і екстракти спецій, кухонна сіль, підсилювач смаку: Е621, антиоксидант: Е300. |
Даурвюрст | П-2 кг | 10 г/ кг | Харчова добавка для виробництва п/к і в/к ковбас з ароматом чорного перцю, часнику, кмину. Особливо підходить для ковбаси типу Дрогобицька. До складу входять: кухонна сіль, підсилювач смаку Е621, спеції і екстракти спецій, цукор, антиоксидант Е316. Без фосфатів. |
Домашня копчена | П-2 кг | 6 г/кг | Комплексна харчова добавка для виробництва напівкопчених ковбас з ароматом чорного перцю, мускатного горіху, кардамону. До складу входять: стабілізатори Е450, Е451, спеції і екстракти спецій, кухонна сіль, підсилювач смаку: Е621, антиоксидант E316, ароматизатор м'яса. |
Кіровоградська | П-2 кг | 7 г/кг | Комплексна харчова добавка для виробництва п/к ковбас з інтенсивною нотою кмину. Особливо підходить для ковбас типу Дрогобицька. У складі: спеції та екстракти спецій (кмин, часник, чорний перець), стабілізатори Е450, Е451, підсилювач смаку Е621, сіль, антиоксидант Е316, регулятор кислотності Е262. |
Гуцульська | П-2 кг | 7 г/кг | Пряно-ароматична суміш для виробництва п/к і в/к ковбас. До складу входять: спеції та екстракти спецій (чорний перець, часник), цукор (глюкоза), кухонна сіль, підсилювач смаку: E621, антиоксидант: E300, ароматизатор м'яса, ароматизатор диму. Без фосфатів. |
Полтавська | П-2 кг | 6-8 г/кг | Харчова добавка для виробництва п/к, в/к ковбас та шинок. До складу входять: спеції та екстракти спецій (чорний перець, коріандр, кардамон), підсилювач смаку Е621, цукор (глюкоза), кухонна сіль, антиоксидант Е301. Без фосфатів. |
Армавірська | П-2 кг | 6-8 г/кг | Комплексна харчова добавка для виробництва п/к і в/к ковбас. До складу входять: стабілізатори Е450, Е451, спеції і екстракти спецій (часник, чорний перець, запашний перець), сіль, підсилювач смаку Е621, цукру (глюкоза), антиоксидант Е316, ароматизатор м'яса |
Копчена ковбаска | П-2 кг | 7-8 г/кг | Комплексна харчова добавка для виробництва напівкопчених ковбас. Можна застосувати для маринування м'яса, продуктів гриль. До складу входять: стабілізатори: Е450, Е451, спеції і екстракти спецій (чорний перець, часник, трави (коріандр)), сіль, підсилювач смаку Е621, антиоксиданти Е300, Е316, ароматизатор диму. |
Ковбаса КПК | П-2 кг | 7 г/кг | Комплексна пряно-ароматична суміш для виробництва напівкопчених ковбас. До складу входять: стабілізатори: Е450, Е451, підсилювач смаку: Е621, спеції і екстракти спецій (часник, кмин), кухонна сіль, антиоксидант: Е316, ароматизатор диму, ароматизатор м'яса. |
Нюрнберзькі ковбаски | П-2 кг | 15 г/кг | Комплексна пряно-ароматична суміш крупного помолу зеленого кольору для виробництва ковбасок для грилю. У складі: спеції та екстракти спецій (чорний перець, коріандр, майоран), кухонна сіль, цукор (мальтодекстрин), стабілізатори: Е450, Е451, підсилювач смаку: Е621, регулятор кислотності: Е262, антиоксидант: Е316. |
Ароматна | П-2 кг | 6 г/кг | Комплексна пряно-ароматична суміш для виробництва п/к і в/к ковбас. До складу входять: спеції та екстракти спецій (часник, чорний перець, кмин), стабілізатори: Е450, Е451, підсилювач смаку Е621, кухонна сіль, антиоксидант Е316, цукор. |
Сервелат в/к | П-2 кг | 6 г/кг | Комплексна пряно-ароматична суміш для виробництва п/к ковбас зі смаком часнику, коріандру, чорного перцю. У складі: стабілізатори Е451, Е450, підсилювач смаку Е621, сіль, спеції і екстракти спецій, цукор (глюкоза), антиоксидант E316, ароматизатор м'яса. |
Кьортнер | П-2 кг | 9-12 г/кг | Пряно-ароматична суміш спецій для виробництва п/к ковбас і ковбасок гриль з травами. У складі: спеції та екстракти спецій (майоран, білий перець, чорний перець, імбир, кмин), цукру (глюкоза, сахароза), кухонна сіль, підсилювач смаку Е621, антиоксидант Е300. Без фосфатів. |
Євро Дебрецинер | П-2 кг | 6 г/кг | Пікантна пряно-ароматична суміш для виробництва п/к і в/к ковбас, Мисливських ковбасок, Кабаносі з ароматом чорного перцю, часнику, кмину. До складу входять: спеції та екстракти спецій, кухонна сіль, підсилювач смаку Е621, антиоксидант Е316, цукор, ароматизатор м'яса. Без фосфатів. |
Брауншвайгер | П-2 кг | 4 г/кг | Концентрована суміш спецій для виробництва напівкопчених і варено-копчених ковбас з великими замінами м'ясної сировини. У складі: спеції та екстракти спецій (чорний перець, коріандр, часник), підсилювач смаку: E621, кухонна сіль, ароматизатор м'яса. Без фосфатів. |
Економі пк | П-2 кг | 5 г/кг | Концентрована суміш спецій для виробництва напівкопчених і варено-копчених ковбас з великими замінами м'ясної сировини, п/ф. У складі: підсилювач смаку: E621, цукор (глюкоза), кухонна сіль, спеції і екстракти спецій (мускатний горіх, чорний перець, часник). Без фосфатів. |
Ковбаса Домова | П-2 кг | 4 г/кг | Суміш спецій для виробництва м'ясних виробів. До складу входять: кухонна сіль, підсилювач смаку: Е621, спеції і екстракти спецій (чорний перець, мускатний горіх, кардамон), цукор (глюкоза), ароматизатор м'яса. Без фосфатів. |
Ковбаса Шльонська | П-2 кг | 3 г/кг | Пряно-ароматична суміш для виробництва напівкопчених ковбас. До складу входять: спеції та екстракти спецій (чорний перець, часник, коріандр), цукор (глюкоза, мальтодекстрин), кухонна сіль, підсилювач смаку: Е621. Без фосфатів. |
АЛХ-1-пк | П-2 кг | 20 г/кг | Комплексна харчова добавка для виробництва напівкопчених ковбас. До складу входять: стабілізатори: Е450, Е451, спеції (чорний перець, коріандр, часник) і екстракти спецій (чорний перець, мускатний горіх, перець чилі), цукор (глюкоза), загущувачі: Е415, Е417, Е407, підсилювач смаку: Е621 , кухонна сіль, регулятор кислотності: Е262, ферментований рис, тваринний білок (яловичий, свинячий), ароматизатори м'яса, диму, антиоксидант: Е316, барвник: Е120. |
ЦС-22-ПК | П-2 кг | 16 г/кг | Комплексна харчова добавка для виробництва напівкопчених ковбас. До складу входять: стабілізатори: Е450, Е451, цукор (глюкоза), ферментований рис, спеції (чорний перець, коріандр, часник) і екстракти спецій (чорний перець, мускатний горіх, запашний перець), загущувачі: Е415, Е417, Е407, кухонна сіль, підсилювач смаку: Е621, ароматизатори м'яса, умамі, тваринний білок (свинячий, яловичий), антиоксидант: Е316, барвник: Е120. |
![]() | Суміші фірми Вега Україна | ||
Столична | П-1 кг | 4-5 | Суміш спецій для напівкопчених і варено-копчених (н/к і в/к) ковбас. Склад: екстракти спецій, підсилювачі смаку та аромату, декстроза. Смакове направлення: чорний перець, мацис, мускатний горіх, кардамон. |
Галицька | П-1 кг | 4-5 | Суміш спецій для н/к і в/к ковбас. Склад: спеції, екстракти спецій, декстроза, підсилювачі смаку та аромату, сіль. Смакове направлення: чорний перець, часник. |
Краківська | П-1 кг | 4-5 | Суміш спецій для н/к і в/к ковбас. Смакове направлення: білий і чорний перець, чилі, кмин, мацис, часник. |
Угорська | П-1 кг | 4-6 | Суміш спецій для н/к і в/к ковбас. Смакове направлення: чилі, коріандр, імбир, часник. |
Сервелат копчений | П-1 кг | 4-5 | Суміш спецій для н/к і в/к ковбас. Смакове направлення: білий перець, чорний перець, кардамон, мацис, аромат диму. |
Ковбаски гриль | П-1 кг | 10-20 | Суміш спецій для ковбасок гриль, н/к ковбас і напівфабрикатів. Смакове направлення: чорний перець, коріандр, майоран, петрушка, цибуля, кмин, імбир, фенугрек. |
Ковбаски данські | П-1 кг | 10-20 | Суміш спецій для ковбасок гриль, паштетів, н/к ковбас і напівфабрикатів. Смакове направлення: перець чорний і білий, кардамон, мускатний горіх, майоран, цибуля, часник, орегано. |
Мисливська | П-1 кг | 4-6 | Суміш спецій для н/к ковбас, ковбасок гриль і напівфабрикатів. Смакове направлення: перець білий і чорний, кмин, часник, мацис. |
Домашня | П-1 кг | 4-6 | Суміш спецій для н/к, в/к ковбас, і напівфабрикатів. Смакове направлення: перець чорний, духм'яний, часник. |
Котлетна | П-1 кг | 5-8 | Суміш спецій для напівфабрикатів, н/к, в/к ковбас. Смакове направлення: цибуля, чорний перець, часник, мускатний горіх. |
Українська | П-1 кг | 5-6 | Суміш спецій для н/к, в/к, ковбас і напівфабрикатів. Смакове направлення: чорний перець, часник, цибуля. |
Чумацька | П-1 кг | 5-6 | Суміш спецій для білих ковбасок, ковбасок гриль і н/к ковбас. Смакове направлення: чорний перець, майоран, мускатний горіх, часник. |
Кельніше | П-1 кг | 8-10 | Суміш спецій для салямі і н/к, в/к ковбас. Смакове направлення: чорний перець, мускатний горіх, кардамон, ялівець, з ароматом вишні. |
Горіхова | П-1 кг | 5-6 | Суміш спецій для всіх типів ковбасних виробів. Смакове направлення: чорний перець, мускатний горіх, імбир, кардамон, аромат волоського горіху. |
Живецька | П-1 кг | 5-7 | Суміш спецій для н/к, в/к ковбас. Смакове направлення: чорний перець, мускатний горіх, ялівець. |
Екстра гриль | П-1 кг | 5-7 | Суміш спецій для н/к, в/к ковбас. Смакове направлення: перець чорний, зелений, духм'яний, цибулю, часник. |
Карпатська | П-1 кг | 5-7 | Суміш спецій для н/к, в/к ковбас. Смакове направлення: перець білий, чорний, імбир |
Сервелат СК | П-1 кг | 5-6 | Суміш спецій для н/к, в/к ковбас, і салямі. Смакове направлення: чорний і білий перець, кардамон. |
Салямі класік | П-1 кг | 8-10 | Суміш спецій для салямі, н/к і в/к ковбас. Смакове направлення: чорний перець, часник, перець чилі. |
Коріандрова | П-1 кг | 5-6 | Суміш спецій для н/к, в/к ковбас, і салямі. Смакове направлення: коріандр, чорний перець, мускатний горіх |
Н/К економі | П-1 кг | 5-7 | Суміш спецій для н/к, в/к ковбас, і салямі. Смакове направлення: коріандр, часник, майоран, цибуля. |
Куряча | П-1 кг | 4-6 | Суміш спецій для н/к, в/к ковбас, і салямі. Смакове направлення: перець чорний, духм'яний, цибуля, часник, майоран. |
Тоскано | П-1 кг | 4-6 | Суміш спецій для н/к, в/к ковбас, і салямі. Смакове направлення: перець чорний, зіра, кориця, фенугрек. |
Смайп мікс | П-1 кг | 5-8 | Суміш спецій для н/к, в/к ковбас. Смакове направлення: перець білий, часник, аромат бекону. |
Львівська | П-1 кг | 5-7 | Суміш спецій для н/к, в/к ковбас. Смакове направлення: перець чорний, цибуля, часник, імбир, коріандр, аромат бекону. |
Домашня з гірчицею | П-1 кг | 4-6 | Смакова суміш для всіх видів м'ясних продуктів. Смакове направлення: гірчиця, перець чорний, білий, духм'яний, імбир, декстроза, мускат, часник, цибуля, коріандр. |
Вурстхем | П-1 кг | 5-7 | Суміш спецій і екстрактів для н/к, в/к ковбас та шинок. Смакове направлення: мускатний горіх, імбир, чорний перець, кардамон, пажитник, аромати диму і волоського горіха. |
Сервелат ДСТУ | П-1 кг | 4-6 | Суміш спецій для н/к, в/к ковбас, що виготовляються згідно ДСТУ. Смакове направлення: спеції, перець чорний, імбир, декстроза, мускат, кардамон,. |
Н/К ДСТУ | П-1 кг | 4-6 | Суміш спецій для н/к, в/к ковбас, що виготовляються згідно ДСТУ. Смакове направлення: спеції імбир, перець чорний, мускат, фенугрек, часник. |
Краківська ДСТУ | П-1 кг | 4-6 | Суміш спецій для н/к, в/к ковбас виготовляються за ДСТУ. Смакове направлення: спеції імбир, кмин, коріандр, мускат, перець, часник, цибуля. |
Салямі циганська | П-1 кг | 10-15 | Суміш спецій для салямі, н/к і в/к ковбас. Смакове направлення: перець чилі, чорний перець, часник, коріандр. |
Московська ДСТУ | П-1 кг | 8-10 | Суміш спецій для н/к, в/к ковбас, що виготовляються згідно ДСТУ. Смакове направлення: мускатний горіх, мацис, чорний перець, кардамон. |
Дауервюрст | П-1 кг | 5-6 | Суміш спецій і екстрактів для н/к, в/к ковбас та шинок. Смакове направлення: мускатний горіх, фенугрек, часник, цибуля, чорний перець, кмин, імбир. |
В/К економі | П-1 кг | 5-6 | Суміш спецій для н/к і в/к ковбас, салямі. Смакове направлення: коріандр, гірчиця, цибуля, майоран, кмин, часник, перець духм'яний, фенугрек. |
Грильова | П-1 кг | 5-7 | Суміш спецій для н/к і в/к ковбас. Смакове направлення: перець чорний, перець духм'яний, цибуля ріпчаста сушена, коріандр, імбир, часник, кмин. |
Шашличні ковбаски | П-1 кг | 8-10 | Суміш спецій для ковбасок гриль, н/к ковбас, напівфабрикатів і паштетів. Смакове направлення: цибуля сушена, часник, перець чорний, коріандр, фенугрек. |
Фундук-лєвська | П-1 кг | 8-10 | Суміш спецій для н/к і в/к ковбасних виробів. Смакове направлення: перець чорний, мускатний горіх, кардамон, імбиру, мускатного горіха, фенугрека, аромат фундука. |
Торунська | П-1 кг | 5-6 | Суміш спецій і екстрактів для н/к і в/к ковбасних виробів. Смакове направлення: майоран, чорний перець, часник. |
Фляйшвюрст | П-1 кг | 5-6 | Суміш спецій і екстрактів для н/к і в/к ковбасних виробів. Смакове направлення: перець білий, чорний, імбир, мускат. |
Звичайна екстра new | П-1 кг | 5-6 | Суміш спецій і екстрактів для н/к і в/к ковбасних виробів. Смакове направлення: чорний, білий перець, майоран, часник. |
Дрогобицька new | П-1 кг | 5-6 | Суміш спецій і екстрактів для н/к і в/к ковбасних виробів. Смакове направлення: кмин, перець чорний, білий, часник. |
Ялівцева | П-1 кг | 5-6 | Суміш спецій і екстрактів для н/к і в/к ковбасних виробів. Смакове направлення: ялівець, чорний перець мускат |
Шпикачка | П-1 кг | 7-9 | Суміш спецій і екстрактів для н/к і в/к ковбас, ковбасок для гриля. Смакове направлення: перець чорний, часник, цибуля, мускат. |
УЖГОРОДСЬКА КОМБІ | П-1 кг | 5-7 | Суміш спецій і екстрактів для н/к і в/к ковбас, салямі. Смакове направлення: перець чорний, білий, мускат. |
Петрівська | П-1 кг | 3-5 | Суміш спецій і екстрактів для н/к і в/к ковбасних виробів. Смакове направлення: перець чорний, білий, імбир, кмин, мускат |
Станіславська копчена | П-1 кг | 3-5 | Суміш спецій і екстрактів для н/к, в/к і запечених ковбасних виробів. Смакове направлення: перець чорний, мускат, майоран, коріандр, аромат диму |
Литовська | П-1 кг | 5-6 | Суміш спецій і екстрактів для н/к, в/к і запечених ковбасних виробів. Смакове направлення: коріандр, часник, перець чорний, мускат, кмин |
Сопрессата піканте | П-1 кг | 10 | Суміш спецій і екстрактів для н/к і в/к, с/к, с/в ковбасних виробів. Смакове направлення: перець білий, чорний, кмин, мускат, часник. |
Пепероні | П-1 кг | 3-5 | Суміш спецій і екстрактів для н/к і в/к, с / к, с / в ковбасних виробів. Смакове направлення: перець чорний, кардамон, мускат. |
Оригінальна new | П-1 кг | 5-6 | Суміш спецій і екстрактів для н/к і в/к і запечених ковбасних виробів. Смакове направлення: перець чорний, мускат, кардамон,аромат кедрового горіху. |
Спайс morela | П-1 кг | 10-20 | Суміш спецій і екстрактів для н/к і в/к, с / к, с / в ковбасних виробів. Смакове направлення: перець чорний, каєнського, мускат, абрикос, коріандр, майоран. |
Савойська new | П-1 кг | 7-9 | Суміш спецій і екстрактів для н/к і в/к ковбасних виробів. Смакове направлення: перець чорний, часник, гірчиця. |
Шашлична | П-1 кг | 8-10 | Суміш спецій і екстрактів для н/к і в/к ковбасних виробів. Смакове направлення: цибуля, часник, перець чорний. |
Чевапчічі | П-1 кг | 8-10 | Суміш спецій і екстрактів для н/к і в/к ковбасних виробів. Смакове направлення: паприка, коріандр, кардамон |
Бастурма | П-1 кг | 3-10 | Суміш спецій і екстрактів для всіх видів м’ясних виробів. Смакове направлення: фенугрек, паприка, часник, коріандр. |
Ковбаски капучіно | П-1 кг | 6-10 | Суміш спецій і екстрактів для н/к і в/к і запечених ковбасних виробів. Смакове направлення: паприка, капучіно, базилік, фенугрек, перець чорний. |
Часникова | П-1 кг | 5-7 | Суміш спецій і екстрактів для н/к, в/к ковбасних виробів і напівфабрикатів. Смакове направлення: часник, перець чорний. |
Домашня копчена | П-1 кг | 8-10 | Суміш спецій і екстрактів для н/к, в/к ковбасних. Смакове направлення: перець чорний, часник, цибуля, аромат бекону. |
Софіївська | П-1 кг | 5-8 | Суміш спецій і екстрактів для н/к, в/к ковбасних. Смакове направлення: мускатний горіх, мацис, перець чорний та білий, кардамон. |
Ковбаски томато-гриль | П-1 кг | 8-10 | Смакова суміш з екстрактами спецій для ковбасок гриль, Н/К, В/К, ковбас та напівфабрикатів. |
Бастурма light | П-1 кг | 3-10 | Суміш спецій і екстрактів для всіх видів м’ясних виробів. Смакове направлення: фенугрек, паприка, часник, коріандр. |
Ковбаски зелена м"ята | П-1 кг | 5-7 | Суміш спецій і екстрактів для всіх видів м’ясних виробів. Смакове направлення: перець чорний та духмяний, шпинат, м'ята, мускатний горіх, коріандр, часник. |
Тернопільська | П-1 кг | 5-6 | Суміш спецій і екстрактів для всіх видів м’ясних виробів. Смакове направлення: перець чорний, мускатний горіх, кмин, імбир, часник. |
Соковита журавлина | П-1 кг | 5-7 | Смако-ароматична суміш з інтенсивним ароматом журавлини для всіх видів м’ясних виробів. Смакове направлення: аромати м'яса та журавлини. |
Фінська салямі комбі | П-1 кг | 8-10 | Комбінована суміш для варено-копченої ковбаси і салямі. Смакове направлення: чорний перець, мацис, кардамон, кмин. |
Московська комбі | П-1 кг | 8-10 | Комбінована суміш для напівкопчених і варено-копчених ковбас. Смакове направлення: чорний і білий перець, мацис, мускатний горіх, кардамон. |
Польська комбі М | П-1 кг | 8-10 | Комбінована суміш для напівкопчених і варено-копчених ковбас. Смакове направлення: перець білий, чорний, мускат, майоран, цибуля, часник. |
Салямі комбі | П-1 кг | 8-10 | Комбінована суміш для напівкопчених, варено-копчених ковбас і салямі. Смакове направлення: перець, мацис, мускатний горіх, аромат коньяку. |
Салямі часникова комбі | П-1 кг | 10-20 | Комбінована суміш для напівкопчених і варено-копчених ковбас. Смакове направлення: білий перець, часник, чилі. |
Будапешт комбі | П-1 кг | 8-10 | Комбінована суміш для напівкопчених, варено-копчених і варених ковбас. Смакове направлення: імбир, часник, паприка, аромат м'яса. |
Франко комбі | П-1 кг | 8-10 | Комбінована суміш для напівкопчених, варено-копчених і варених ковбас з великими замінами м'ясної сировини. Смакове направлення: імбир, паприка, селера. |
Альпійська салямі комбі | П-1 кг | 8-10 | Комбінована суміш для напівкопчених, варено-копчених ковбас і салямі. Смакове направлення: перець білий і чорний, кардамон, мацис, мускат, аромат салямі. |
Салямі козацька комбі | П-1 кг | 15-20 | Комбінована суміш для напівкопчених ковбас. Смакове направлення: чорний перець, коріандр, часник. |
Майландер комбі | П-1 кг | 10-12 | Комбінована суміш для напівкопчених, варено-копчених ковбас і салямі. Смакове направлення: перець духм'яний і чорний, мацис, мускат, імбир. |
Циганська комбі | П-1 кг | 8-10 | Комбінована суміш для напівкопчених, варено-копчених ковбас і салямі. Смакове направлення: часник, коріандр, чилі. |
Таллінська комбі new | П-1 кг | 30 | Комбінована суміш для напівкопчених, варено-копчених ковбас і салямі. Смакове направлення: мускатний горіх, імбир, чорний перець, аромати. |
Одеська комбі | П-1 кг | 8-10 | Комбінована суміш для напівкопчених, варено-копчених і варених ковбас. Смакове направлення чорний перець, мускат, коріандр, імбир. |
Брауншвейгська комбі | П-1 кг | 8-10 | Комбінована суміш для напівкопчених, варено-копчених ковбас і салямі. Смакове направлення: чорний перець, коріандр, мускатний горіх, кардамон, ялівець. |
Кохсалямі комбі | П-1 кг | 10-11 | Комбінована суміш для напівкопчених, варено-копчених ковбас і салямі. Смакове направлення: перець білий, чорний; мускатний горіх, аромат салямі. |
Кавова салямі комбі | П-1 кг | 10-11 | Комбінована суміш для напівкопчених, варено-копчених ковбас і салямі. Смакове направлення: чорний перець, мускатний горіх, аромат кави |
Шварцвальдер комбі | П-1 кг | 8-10 | Комбінована суміш для напівкопчених, варено-копчених ковбас і салямі. Смакове направлення: перець зелений, чорний, духм'яний, мацис, ялівець. |
Кедрова комбі | П-1 кг | 8-10 | Комбінована суміш для напівкопчених, варено-копчених ковбас і салямі. Смакове направлення: чорний перець, мускатний горіх, аромат кедрового горіха |
Сезонінг комбі | П-1 кг | 8-10 | Комбінована суміш для напівкопчених, варено-копчених ковбас і салямі. Смакове направлення: імбир, часник, цибуля |
Московська комбі ДСТУ | П-1 кг | 8-10 | Комбінована суміш для напівкопчених, варено-копчених ковбас і салямі, виготовлених згідно ДСТУ Смакове направлення: чорний перець, мацис, кардамон |
Українська комбі | П-1 кг | 8-10 | Комбінована суміш для напівкопчених, варено-копчених ковбас і салямі. Смакове направлення: чорний перець, цибулю, часник, гірчиця |
Ужгородська комбі | П-1 кг | 15 | Комбінована суміш для напівкопчених, варено-копчених ковбас і салямі. Смакове направлення: перець білий, чорний, мусктаний горіх, часник. |
Італійська салямі комбі | П-1 кг | 10 | Комбінована суміш для напівкопчених, варено-копчених ковбас і салямі. Смакове направлення: перець чорний, білий, цибуля, кмин, часник |
Чорізо комбі | П-1 кг | 15 | Комбінована суміш для напівкопчених, варено-копчених ковбас і салямі. Смакове направлення: паприка, перець чорний, цибуля, часник, аромат салямі |
Збручанська комбі | П-1 кг | 10-12 | Комбінована суміш для напівкопчених, варено-копчених ковбас і салямі. Смакове направлення: часник, цибуля, коріандр, аромат бекону. |
Салямі комбі SX | П-1 кг | 7-10 | Комбінована суміш для напівкопчених, варено-копчених ковбас. Смакове направлення: чорний перець, коріандр, мускатний горіх, часник, імбир, кардамон. |
Спайс комбі | П-1 кг | 10 | Комбінована суміш для напівкопчених, варено-копчених ковбас і салямі. Смакове напрямок: мускат, чорний перець. |
Парма комбі | П-1 кг | 8-10 | Комбінована суміш для напівкопчених, варено-копчених ковбас і салямі. Смакове направлення: перець чорний, цибуля, фенугрек, мускатний горіх, перцю білого, коріандру. |
Комбі смородинова | П-1 кг | 8-10 | Комбінована суміш для напівкопчених, варено-копчених ковбас і салямі. Смакове направлення: перець чорний, мускатний горіх, імбир, селера, сіль |
Джабуго комбі | П-1 кг | 8-10 | Комбінована суміш для напівкопчених, варено-копчених ковбас і салямі, с/к, с/в ковбасних виробів. Смакове направлення: чорний перець, цибулю, часник, мускат. |
Ризька комбі | П-1 кг | 8-10 | Комбінована суміш для напівкопчених і варено-копчених, ковбас. Смакове направлення: імбир, часник, цибуля, коріандр. |
Святкова комбі | П-1 кг | 10-12 | Комбінована суміш для напівкопчених і варено-копчених, ковбасних виробів. Смакове направлення: мускат, чорний перець, імбир, кардамон. |
Мисливські комбі | П-1 кг | 8-10 | Комбінована суміш для напівкопчених і варено-копчених, ковбасних виробів, ковбасок для гриля. Смакове направлення: мускат, часник, цибуля, чорний перець. |
Гетьманська комбі | П-1 кг | 8-10 | Комбінована суміш для напівкопчених, варено-копчених і запечених ковбасних виробів. Смакове направлення: чорний перець, мускат, коріандр, цибуля, часник. |
Салямі комбі з ромом | П-1 кг | 8-10 | Комбінована суміш для напівкопчених, варено-копчених, с/к, с/в ковбасних виробів. Смакове направлення: мускат, чорний перець, кардамон, ром. |
Кабаноси комбі | П-1 кг | 8-10 | Комбінована суміш для напівкопчених, варено-копчених ковбасних виробів і ковбасок гриль. Смакове направлення: мускат, часник, коріандр, цибуля, чорний перець. |
Грузинська комбі | П-1 кг | 10 | Комбінована суміш для напівкопчених, варено-копчених ковбасних виробів і ковбасок гриль. Смакове направлення: перець чорний, гострий, часник, імбир, коріандр |
Комбі подільська | П-1 кг | 8-10 | Комбінована суміш для напівкопчених, варено-копчених ковбасних виробів. Смакове направлення: перець чорний, часник, коріандр, цибуля. |
Чеська салямі комбі | П-1 кг | 10-12 | Комбінована суміш для напівкопчених, варено-копчених ковбасних виробів. Смакове направлення: мускатний горіх, імбир, перець чорний, коріандр, фенугрек. |
Іберіко комбі | П-1 кг | 7-10 | Комбінована суміш для напівкопчених, варено-копчених ковбасних виробів. Смакове направлення: мацис, перець чорний, прованські трави, аромат «іберіко». |
Кавказька комбі | П-1 кг | 8-10 | Комбінована суміш для напівкопчених, варено-копчених ковбасних виробів. Смакове направлення: коріандр, кінза, перець чорний, мускатний горіх, часник, цибуля. |
Європейська комплекс | П-1 кг | 30 | Комплексна суміш для напівкопчених, варено-копчених ковбасних виробів та салямі. Смакове направлення: перець чорний і духмяний; мускатний горіх; кардамон; імбир; аромати бекону. |
Наполі комбі | П-1 кг | 8-10 | Комплексна суміш для напівкопчених, варено-копчених ковбасних виробів та салямі. Смакове направлення: мускатний горіх, перець чорний та духмяний, імбир, аромат ферментованого м'яса. |
Домашня комбі | П-1 кг | 8-10 | Комплексна функціональна суміш. Смакове направлення: перець білий та гострий, часник. |
![]() | Суміші фірми Priority International(Україна) | ||
Пріомікс Домашня | П-1 кг | З смаком перцю, імбиру та насиченим м’ясним ароматом | |
Пріомікс Московська в/к | П-1 кг | З класичним смаком часнику, мускату та запашного перцю | |
Пріомікс Сервелат | П-1 кг | З насиченим смаком мускатного горіху та кардамону | |
Пріомікс Краківська | П-1 кг | З класичним смаком перцю та часнику | |
Пріомікс Мисливські | П-1 кг | Композиція м’ясного смаку, часнику та запашного перцю | |
Пріомікс Одеська | П-1 кг | Композиція часнику, перцю та коріандру | |
Пріомікс Українська | П-1 кг | Композиція часнику та коріандру | |
Пріомікс Салямі | П-1 кг | Композиція тміну, часнику, кардамону та аромату копчення | |
Пріомікс Львівська | П-1 кг | Композиція тміну, часнику та перцю чілі | |
Пріомікс Мацис | П-1 кг | Композиція м’ясного смаку та мускатного горіх | |
Пріомікс Мускатний | П-1 кг | Композиція спецій та екстрактів с насиченим смаком мускатного горіху | |
Пріомікс Брауншвейгська | П-1 кг | Композиція спецій та екстрактів для п/к ковбас типу Брауншвейгська | |
Пріомікс Салямі Екстра | П-1 кг | Композиція спецій та екстрактів для ковбас типу Салямі | |
Пріомікс Теляча | П-1 кг | Композиція спецій та екстрактів для ковбас типу Теляча | |
Пріомікс Копчена | П-1 кг | Композиція спецій та екстрактів для в/к ковбас | |
Пріомікс КМД | П-1 кг | Композиція спецій та екстрактів для ковбас з великим вмістом МДМ | |
Пріомікс Панська | П-1 кг | Композиція спецій та екстрактів для п/к ковбас вищого гатунку | |
Пріомікс Кракауер | П-1 кг | Композиція спецій та екстрактів для п/к ковбас вищого гатунку | |
Пріомікс Чорізо | П-1 кг | Композиція спецій та екстрактів для п/к та в/к ковбас вищого гатунку | |
![]() | Суміші фірми Almi(Австрія) | ||
Аугсбургер комбі | П-1,1 кг | 11 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Альмі котлети Г/1005 | П-1 кг, Ящ-40 кг | 9 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Бергвурст | П-1,1 кг | 11 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Буренвурст комбі | П-1 кг, Ящ-40 кг | 7-8,5 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Вінер ЕС (б/ф) | П-0.5 кг, Ящ-30 кг | 4 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Вінер спеціаль комбі | П-1 кг, Ящ-30 кг | 9 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Горіховий сервелат комбі | П-1,1 кг | 11 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Дауервурст комбі К/507 з ГДЛ | П-1 кг | 8,5 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Еко Варшавська комбі | П-1 кг, Ящ-40 кг | 8 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Зальцбургська комбі К/507 з ГДЛ | П-1 кг, Ящ-35 кг | 8 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Кабаносі комбі | П-1 кг, Ящ-30 кг | 10 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Ковбаса Галіційська | П-1 кг | 10 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Ковбаски Датські | П-1 кг | 10 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Ковбаски Домашні | П-0,9 кг | 3 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Ковбаски Шашличні | П-1 кг | 50 г/1 л води | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Консул комбі | П-1 кг, Ящ-35 кг | 8 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Кохсалямі компакт ЕС | П-1 кг, Ящ-30 кг | 8 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Кохсалямі комбі (б/ф) (без ферм.рису) | П-1 кг, Ящ-30 кг | 6 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Крайнер комбі К/507 з ГДЛ | П-1 кг, Ящ-35 кг | 8 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Крайнер спеціаль комбі | П-1 кг, Ящ-20 кг | 9 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Кракауер комбі | П-1 кг, Ящ-35 кг | 8-10 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Краківська | П-1 кг, Ящ-30 кг | 5 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Краківська комбі | П-1,1 кг, Ящ-38,5 кг | 7,5 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Мисливська комбі | П-1 кг, Ящ-40 кг | 8-9 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Московська комбі | П-1 кг, Ящ-35 кг | 8 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Напівкопчена ковбаса комбі Ι | П-0,7 кг, Ящ-28 кг | 5 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Напівкопчена комплект | П-1,3 кг | 13 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Польніше комбі | П-0,8 кг, Ящ-32 кг | 8 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Раухвурст EС комбі | П-1 кг, Ящ-35 кг | 7 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Салямі Ламанч (б/ф) | П-0,8 кг, Ящ-32 кг | 7,0-7,5 | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Салямі компакт | П-1 кг, Ящ-30 кг | 8 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Сервелат комбі | П-1 кг, Ящ-35 кг | 8 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Снеки до пива комбі з цитратом | П-1,4 кг | 14 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Суміш спецій «Мисливська» | П-1 кг, Ящ-30 кг | 5-7 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Суміш спецій для напівкопчених ковбас №5 | П-1 кг, Ящ-30 кг | 10 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Фінська салямі | П-1 кг, Ящ-35 кг | 11-16 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Фінський сервелат комбі (без ферментованого рису) | П-1 кг, Ящ-35 кг | 9,5 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
Хауссалямі комбі | П-1 кг, Ящ-35 кг | 10,5 г | Суміш для виробництва напівкопчених, варено-копчених ковбас |
![]() | Суміші фірми Аромадон | ||
«Сервелат» | П-1 кг | 5 | Смак мускату і кардамону |
Московськая в/к преміум | П-1 кг | 7 | З вираженим смаком мускату |
«Московськая в/к» | П-1 кг | 7 | З вираженим смаком мускату |
«Аромікс 37» | П-1 кг | 10 | З відтінком кмину, перцю чилі та часнику для ковбас типу: "Салямі" |
«Краківська» | П-1 кг | 5 | З нотою перцю і часнику |
Ковбаски «Мисливські» | П-1 кг | 5 | З нотою перцю і часнику |
«Українська» | П-1 кг | 5 | Смак часнику і коріандру |
«Аромікс 41» | П-1 кг | 10 | З нотою часнику і любистку |
«Аромікс 27» | П-1 кг | 5 | Перець, часник і коріандр, для ковбас типу "Талліньска" |
«Аромікс 7» | П-1 кг | 10 | Смак часнику, перцю, коріандру для: "Купецька", "Одеська" |
«Аромікс 38» | П-1 кг | 10 | Функціональна суміш для ковбас з великою заміною основної сировини - до 60%. З нотою кардамону, кмину, часнику |
«Аромікс 53» | П-1 кг | 10 | Функціональна суміш для ковбас з великою заміною основної сировини - до 60%. З нотою кардамону, кмину, часнику, копчення |
«Аромікс 17» | П-1 кг | 6 | Функціональна суміш для напівфабрикатів зі смаком смаженої цибулі і ароматом яловичини. |
![]() | Суміші фірми Агросмак | ||
ПК-5 | П-1 кг | ||
ПК-6 | П-1 кг |
Приправи для варено-копчених ковбас в Тернополі та Івано-Франківську
Приправи для варено-копчених ковбас з Тернополя та Івано-Франківська використовуються для того, щоб добитися специфічного смаку саме копченого продукту.
Тому усі виробники ретельно стежать за пропорціями тих чи інших спецій, щоб смак готових ковбас не лише відповідав стандартам, але й мав свої неповторні особливості. Ароматизатори, підсилювачі смаку, антиоксиданти, стабілізатори та барвники є дозволені державними стандартами. Змішування натуральних спецій з харчовими додатками проводиться за строго визначеними рецептами та з допомогою спеціальних технологій, які максимально зберігають натуральні властивості прянощів.
Спеції для варено-копчених і напівкопчених ковбас яких відомих виробників можна придбати в Івано-Франківську та Тернополі?
Ми пропонуємо спеції для варено-копчених ковбас від відомих виробників:
- Zaltech (Австрія) — спеції дозволять отримати пряний і водночас м’який смак свіжого копчення, більшість сумішей не містить фосфатів.
- Vega Ukraine — вдале поєднання спецій та екстрактів спецій вносить специфічний гострий відтінок, який особливо припаде до смаку любителям ковбасок-гриль.
- Priority International (Україна) — композиції смаків та запахів у сумішах цього виробника дозволяє створювати ковбаси вищого ґатунку.
- Almi (Австрія) — дбайливо підібрані суміші підійдуть як для виготовлення сервілату, так і для мисливських ковбасок.
- Аромадон (Україна) — пропонує якісні функціональні суміші зі значною заміною основної сировини.
- АгроСмак (Україна) — ще один достойний виробник, який у свої сумішах домагається унікальних смакових гам, які не повторюються в інших сумішах.
Так як вартість кожного виду спецій для напівкопчених ковбас з Івано-Франківська чи Тернополя у наших постачальників досить часто змінюється, то пропонуємо Вам відправити заявку на консультацію нашого технолога, щоб отримати свою спеціальну ціну.