Вказане на сайті фасування товару може відрізнятися від фактичного
Найменування | Розфасовка в пакеті, ящику | Дозування, г/кг маси | Характеристика |
---|---|---|---|
![]() | Суміші фірми Zaltech(Австрія) | ||
Салямі Італьяно | П-2 кг | 6 г/кг | Пряно-ароматична суміш без цукру для виробництва сирокопчених ковбас. До складу входять: спеції (коріандр, білий перець, чорний перець, часник) і екстракти спецій (коріандр, чорний перець), підсилювач смаку: Е621, кухонна сіль, антиоксидант: Е316, ароматизатор м'яса |
Чорізо Перфекта м’яка | П-2 кг | 18-26 г/кг | Пряно-ароматична суміш для виробництва с/к ковбас. До складу входять: спеції та екстракти спецій (паприка, кмин), цукор (мальтодекстрин, декстроза), кухонна сіль, підсилювач смаку: Е621, антиоксидант: Е316, ароматизатор диму, барвник: Е120. |
Салямі ТоматБазилік | П-2 кг | 14 г/кг | Суміш спецій для виробництва ферментованих салямі. До складу входять: цукор (глюкоза), спеції (чорний перець, томат, базилік, гірчиця) і екстракти спецій, кухонна сіль, підсилювач смаку: Е621, антиоксидант: Е316, порошок червоного буряка. |
Салямі Трюфель | П-2 кг | 12 г/кг | Пряно-ароматична суміш для виробництва с/к ковбас з ароматом трюфелю. У складі: цукор (глюкоза), спеції (чорний перець, коріандр) і екстракти спецій (коріандр, чорний перець), сіль, підсилювач смаку: Е621, антиоксидант E316, ароматизатор трюфелю. |
Салямі Карибська | П-2 кг | 14 г/кг | Оригінальна суміш спецій для виробництва ферментованих салямі. До складу входять: спеції та екстракти спецій (чорний перець, гірчиця, цибуля), цедра апельсину, цукор (глюкоза), кухонна сіль, підсилювач смаку: Е621, антиоксидант: Е316, ароматизатор рому, підсолоджувач: Е954. |
Ірландська | П-2 кг | 8 г/кг | Пряно-ароматична суміш для виробництва п/к і с/к ковбас. До складу входять: кухонна сіль, підсилювач смаку: Е621, спеції (чорний перець, часник) і екстракти спецій (коріандр), цукор (глюкоза), антиоксидант: Е316, ароматизатор м'яса. |
Іспанська експрес | П-2 кг | 15 г/кг | Пряно-ароматична суміш для виробництва напівкопчених і сирокопчених ковбас прискореним методом. У складі: регулятор кислотності: Е575, спеції і екстракти спецій (часник, паприка, чорний перець), сіль, цукор (глюкоза), підсилювач смаку: Е621, Е631, антиоксиданти: Е316, Е300, ароматизатор м'яса, барвник: Е120. |
Спіді Салямі | П-2 кг | 4,5-5,5 г/кг | Препарат для швидкого дозрівання сирокопчених ковбас. До складу входять: регулятор кислотності Е575, цукор (глюкоза), спеції та екстракти спецій (кардамон, часник), антиоксидант Е316. |
Салямі Papperoni | П-2 кг | 11 г /кг | Пікантна харчова добавка для виробництва салямі, снекових ковбасок. До складу входять: цукор (глюкоза), спеції та екстракти спецій (чорний перець, перець чилі, паприка, часник, гірчиця), підсилювач смаку: E621, харчова сіль, антиоксидант: E316 |
Салямі Італійська | П-2 кг | 6 г/кг | Пряно-ароматична суміш без цукрів для виробництва п/к і с/к ковбас зі смаком чорного перцю, часнику, розмарину. До складу входять: спеції та екстракти спецій, підсилювач смаку: E621, кухонна сіль, антиоксидант: E316. |
Сервелат ск | П-2 кг | 5 г/кг | Пряно-ароматична суміш без цукрів для виробництва п/к, с/к і с/в ковбас зі смаком чорного перцю, коріандру, часнику. У складі: спеції (гірчиця, коріандр, часник) і екстракти спецій (чорний перець), підсилювач смаку Е621, сіль, антиоксидант Е316. |
Зерниста ск | П-2 кг | 13 г/кг | Пряно-ароматична суміш для виробництва с/к і с/в ковбас зі смаком коньяку і кориці. До складу входять: підкислювач: Е575, спеції і екстракти спецій (чорний перець, мускатний горіх, кориця, гірчиця), цукор (глюкоза), підсилювач смаку: Е621, антиоксидант: Е316, ароматизатор коньяку. |
Столична ск | П-2 кг | 6 г/кг | Пряно-ароматична суміш без цукрів для виробництва с/к і с/в ковбас з ароматом портвейну. У складі: спеції (гірчиця, запашний перець, чорний перець) і екстракти спецій (чорний перець, мускатний горіх), підсилювач смаку Е621, сіль, антиоксидант Е316, ароматизатор портвейну. |
Московська ск | П-2 кг | 5 г/кг | Пряно-ароматична суміш без цукрів для виробництва п/к, с/к і с/в ковбас. До складу входять: спеції (чорний перець, білий перець, гірчиця, коріандр) і екстракти спецій (мускатний горіх, чорний перець), підсилювач смаку Е621, сіль, антиоксидант Е316, ароматизатор м'яса |
Брауншвейська ск | П-2 кг | 5,5 г/кг | Пряно-ароматична суміш без цукрів для виробництва, п/к, с/к і с/в ковбас. До складу входять: спеції (гірчиця, коріандр, часник) і екстракти спецій (чорний перець, мускатний горіх), підсилювач смаку Е621, сіль, антиоксидант Е316. |
Радянська ск | П-2 кг | 5 г/кг | Пряно-ароматична суміш без цукрів для виробництва с/к і с/в ковбас з ніжною нотою рому. У складі: спеції (чорний перець, коріандр, гірчиця) і екстракти спецій (мускатний горіх, чорний перець), підсилювач смаку: Е621, сіль, антиоксидант: Е316, ароматизатори рому, м'яса. |
Святкова ск | П-2 кг | 11 г/кг | Солодка пряно-ароматична суміш для виробництва с/к і с/в ковбас з солодкуватим плодово-ягідним смаком. До складу входять: цукор (глюкоза), спеції (коріандр, запашний перець, часник, гірчиця) і екстракти спецій (чорний перець, запашний перець), підсилювач смаку Е621, кухонна сіль, антиоксидант Е316, ароматизатор лісових ягід. |
Європейська | П-2 кг | 8 г/кг | Пряно-ароматична суміш для виробництва с/к і с/в ковбас. До складу входять: цукор (глюкоза), спеції та екстракти спецій (чорний перець, коріандр, мускатний горіх), підсилювач смаку Е621, сіль, антиоксидант Е316 |
Міланська | П-2 кг | 6 г/кг | Пряно-ароматична суміш без цукру для виробництва с/к, с/в і п/к ковбас з ароматом сиров'яленого салямі. У складі: спеції (коріандр, білий перець, чорний перець) і екстракти спецій (мускатний горіх), підсилювач смаку Е621, кухонна сіль, антиоксидант Е316, ароматизатор салямі. |
Салямі Імператорська | П-2 кг | 11 г/кг | Вишукана суміш спецій для виробництва с/к і с/в ковбас. Підкреслює аромат дозрілої салямі і створює неповторний смак сиров'яленої ковбаси. До складу входять: цукор (глюкоза), спеції (часник, білий перець, чорний перець) і екстракти спецій (коріандр, чорний перець), підсилювач смаку E621, сіль, антиоксидант E316, ароматизатор салямі. |
Міланська без перцю | П-2 кг | 6,5 г/кг | Пряно-ароматична суміш без цукрів для виробництва с/к і п/к ковбас. У складі: спеції (часник, білий перець, коріандр) і екстракти спецій (чорний перець), підсилювач смаку Е621, харчова сіль, антиоксидант Е316, ароматизатор салямі. |
Салямі Черрі | П-2 кг | 5 г/кг | Пряно-ароматична суміш без цукрів для виробництва сирокопчених ковбас з ароматом перцю чорного, духмяного, мускатного горіха, гірчиці. У складі: спеції та екстракти спецій, підсилювач смаку: Е621, сіль, антиоксидант: Е316 |
Суджук | П-2 кг | 27 г/кг | Пряно-ароматична суміш для виробництва с/к продуктів. У складі: спеції (паприка, гірчиця, часник, зіра) і екстракти спецій (чорний перець, паприка), цукор (глюкоза), сіль, підсилювач смаку: Е621, антиоксидант E316, аромат салямі, барвник: Е120. |
Медітеррано Плюc | П-2 кг | 14 г/кг | Пряно-ароматична суміш для виробництва с/к ковбас. У складі: цукор (глюкоза), ароматизатори м'яса, салямі, спеції (чорний перець, часник, цибуля), тваринний білок (свинячий), кухонна сіль, порошок червоного буряка, антиоксидант: Е316, барвник: Е120. |
Іспанська | П-2 кг | 15 г/кг | Пряно-ароматична суміш для виробництва с/к ковбас. У складі: цукор (глюкоза), спеції (чорний перець, паприка, часник) і екстракти спецій (чорний перець, перець чилі), сіль, підсилювач смаку: Е621, Е631, тваринний білок (свинячий), ароматизатор м'яса, порошок червоного буряка, антиоксидант: Е316, барвник: Е120. |
Карібік Плюс | П-2 кг | 17 г/кг | Пряно-ароматична суміш для виробництва с/к ковбас. У складі: спеції (гірчиця, цибуля) і екстракти спецій (чорний перець, мускатний горіх, запашний перець), цукру (глюкоза), апельсинова цедра, кухонна сіль, тваринний білок (свинячий), підсилювач смаку: Е621, ферментований рис, порошок червоного буряка, ароматизатор м'яса, антиоксидант: Е316, барвник: Е120, підсолоджувач: Е954. |
Симбіо М | П-2 кг | 5-7 г/кг | Препарат на основі цукру для виробництва с/к, с/в і в/к виробів, сиров'яленого м'яса. До складу входять: цукор (глюкоза), підсилювач смаку: Е621, регулятор кислотності: Е575, антиоксидант: Е316, спеції (часник), ароматизатор смаженого м'яса. |
Лаксшинкен | П-2 кг | 8-10 г/кг | Харчова добавка для виробництва с/к делікатесів. У складі: цукор (глюкоза, мальтодекстрин), сіль, спеції і екстракти спецій (чорний перець, часник), антиоксидант: Е316, ароматизатори м'яса, диму |
Німецький делікатес ск | П-2 кг | 7 г/кг | Харчова добавка для виробництва сирокопчених та сиров'ялених делікатесів. До складу входять: цукор (мальтодекстрин), підсилювач смаку: Е621, консервант: Е252, антиоксиданти: Е316, Е301, екстракти спецій (запашний перець). |
Шинкова | П-2 кг | 12 г/кг | Пряно-ароматична суміш грубо подрібнених спецій для виробництва с/к делікатесів. Особливо підходить для посипання буженини. У складі: цукор (лактоза), спеції та екстракти спецій (гірчиця, чорний перець, білий перець, часник, ялівець, розмарин), консервант Е252, антиоксидант Е301. |
![]() | Суміші фірми Вега Україна | ||
Міт С/К | П-1 кг | 5-6 | Суміш спецій для сирокопчених і сиров'ялених продуктів. Смакове направлення: перець чорний, зелений, духм'яний, ялівець, зерна гірчиці. |
Венеція | П-1 кг | 5-6 | Суміш спецій для сирокопчених і сиров'ялених продуктів. Смакове направлення: перець чорний, зелений, імбир, мускатний горіх, лавр, кмин. |
Шинкен С/К | П-1 кг | 10-12 | Суміш для сирокопчених і сиров'ялених продуктів. Смакове направлення: перець чорний, духмяний, кориця, мускат. |
Спайс Італія | П-1 кг | 5-6 | Смакова суміш спецій для с/к, в/к і сиров'ялених продуктів з італійської ноткою. Смакове направлення:перець чорний, мускатний горіх, розмарин, аромат ферментованого м'яса. |
Спайс Парма | П-1 кг | 5-6 | Смакова суміш спецій для с/к, в/к і сиров'ялених продуктів типу пармська шинка. Смакове направлення: перець білий, чорний та духмяний; мускатний горіх; імбир; аромат ферментованого м'яса. |
![]() | Суміші фірми Priority International(Україна) | ||
Пріомікс Яловичина СК | П-1 кг | Композиція спецій та екстрактів з насиченим смаком яловичини | |
Пріомікс Віденська СК | П-1 кг | Композиція спецій та екстрактів с/к ковбас типу Віденська | |
Пріомікс Мюнхенська СК | П-1 кг | Композиція спецій та екстрактів с/к ковбас типу Мюнхенська | |
Пріомікс Салямі СК | П-1 кг | Композиція спецій та екстрактів з насиченим смаком Салямі | |
Пріомікс Палермо | П-1 кг | Композиція спецій та екстрактів для ковбас типу с/к | |
Пріомікс Парма | П-1 кг | Композиція спецій та екстрактів для ковбас типу с/к | |
Пріомікс Наполі | П-1 кг | Композиція спецій та екстрактів для ковбас типу с/к | |
![]() | Суміші фірми Almi(Австрія) | ||
Австрійська салямі РН-А | П-1,2 кг, Ящ-30 кг | 10-12 г | Суміш для виробництва варено-копчених, сирокопчених та сиров"ялених продуктів |
Альмі Рошинкен гевюрц G/601 (смакова для сирокопченого м’яса) | П-1 кг, Ящ-35 кг | 15-20г / кг м’яса | Суміш для виробництва варено-копчених, сирокопчених та сиров"ялених продуктів |
Альмі салямі гевюрц G/301 (часникова) | П-1,8 кг, Ящ-36 кг | 12-18 г | Суміш для виробництва варено-копчених, сирокопчених та сиров"ялених продуктів |
Альмі салямі гевюрц G/303 | П-1,1 кг, Ящ-35,2 кг | 10-12 г | Суміш для виробництва варено-копчених, сирокопчених та сиров"ялених продуктів |
Баварія РН-А | П-1 кг, Ящ-30 кг | 15 г | Суміш для виробництва варено-копчених, сирокопчених та сиров"ялених продуктів |
Брауншвейгська | П-1 кг | 5,4 г | Суміш для виробництва варено-копчених, сирокопчених та сиров"ялених продуктів |
Венеція РН-А | П-1 кг, Ящ-35 кг | 11-12 г | Суміш для виробництва варено-копчених, сирокопчених та сиров"ялених продуктів |
Веронська РН-А | П-1,15кг, Ящ-31,05кг | 10-12 г | Суміш для виробництва варено-копчених, сирокопчених та сиров"ялених продуктів |
Майландер салямі компакт | П-1,6 кг, Ящ-38,4 кг | 12-16 г | Суміш для виробництва варено-копчених, сирокопчених та сиров"ялених продуктів |
Міланська салямі РН-А | П-1,2 кг, Ящ-30 кг | 10-12 г | Суміш для виробництва варено-копчених, сирокопчених та сиров"ялених продуктів |
Московська РН-А | П-1 кг, Ящ-30 кг | 10 г | Суміш для виробництва варено-копчених, сирокопчених та сиров"ялених продуктів |
Пепероні РН | П-1 кг, Ящ-30 кг | 16-18 г | Суміш для виробництва варено-копчених, сирокопчених та сиров"ялених продуктів |
Рошинкен Прошутто (смакова для сирокопченого м’яса) | П-1 кг, Ящ-40 кг | 9 кг/100 л | Суміш для виробництва варено-копчених, сирокопчених та сиров"ялених продуктів |
Рошинкен Прошутто І (смакова для сирокопченого м’яса) | П-1 кг, Ящ-40 кг | 9 кг/100 л | Суміш для виробництва варено-копчених, сирокопчених та сиров"ялених продуктів |
Салямі Італія РН | П-1 кг | 8,5 г | Суміш для виробництва варено-копчених, сирокопчених та сиров"ялених продуктів |
Салямі Прошутто | П-1,1 кг | 11 г | Суміш для виробництва варено-копчених, сирокопчених та сиров"ялених продуктів |
Салямі Стар РН | П-1,1 | 11 г | Суміш для виробництва варено-копчених, сирокопчених та сиров"ялених продуктів |
Салямі фікс (з ГДЛ) | П-1 кг, Ящ-40кг | 2-10 г | Суміш для виробництва варено-копчених, сирокопчених та сиров"ялених продуктів |
Сервелат РН (з ГДЛ) | П-1 кг, Ящ-35кг | 9,5 г | Суміш для виробництва варено-копчених, сирокопчених та сиров"ялених продуктів |
Сервелат РН-А | П-1,3 кг, Ящ-31,2 кг | 10-13 г | Суміш для виробництва варено-копчених, сирокопчених та сиров"ялених продуктів |
Стартова культура «Альмі 2» | Упак по 0,02 г | 20 г/100 кг | Суміш для виробництва варено-копчених, сирокопчених та сиров"ялених продуктів |
Суджук | П-0,6 | 6 г | Суміш для виробництва варено-копчених, сирокопчених та сиров"ялених продуктів |
Угорська салямі РН-А | П-1,3 кг, Ящ-35,1 кг | 10-12 г | Суміш для виробництва варено-копчених, сирокопчених та сиров"ялених продуктів |
Фінська салямі РН-А | П-1 кг, Ящ-35 кг | 11 г | Суміш для виробництва варено-копчених, сирокопчених та сиров"ялених продуктів |
Хауссалямі РН (з ГДЛ) | Мішок-22 кг | 10,5 г | Суміш для виробництва варено-копчених, сирокопчених та сиров"ялених продуктів |
Альмі Рошинкен гевюрц G/601 (смакова для сирокопченого м’яса) | П-1 кг, Ящ-35 кг | 15-20г/кг м’яса | Суміш для виробництва варено-копчених, сирокопчених та сиров"ялених продуктів |
Рошинкен Прошутто (смакова для сирокопченого м’яса) | П-1 кг, Ящ-40 кг | 9 кг/100 л | Суміш для виробництва варено-копчених, сирокопчених та сиров"ялених продуктів |
Рошинкен Прошутто І (смакова для сирокопченого м’яса) | П-1 кг, Ящ-40 кг | 9 кг/100 л | Суміш для виробництва варено-копчених, сирокопчених та сиров"ялених продуктів |
Вюрцельшпек | П-1 кг | 30 г | Суміш для виробництва варено-копчених, сирокопчених та сиров"ялених продуктів |
![]() | Суміші фірми Аромадон | ||
«Аромікс 15» | П-1 кг | 15 | Комплексна суміш для сирокопчених ковбас з відтінком кмину і коріандру з прискорювачем дозрівання |
Мастермікс 26, "Аромадон" | П-1 кг | 8-12 | Функціональна суміш на основі ГДЛ для прискорення дозрівання сирокопчених ковбас |
«Унімікс К-26» | П-1 кг | 15 | Комплексна суміш для сирокопчених ковбас з яскравим італійським смаком. Містить прискорювач дозрівання |
«Унімікс В-11» | П-1 кг | 8 | Комплексна суміш для сирокопчених ковбас зі смаком мускатного горіху і білого перцю |
«Супермікс 19» Благородний Фует | П-1 кг | 8 | Суміш прянощів, ароматизаторів та прискорювача дозрівання (БЕЗ цукрів) |